Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За гражданските ни права и отговорности

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ФЕРАРИСТ написа:
    а по магистралата има още участъци от бай Тошово време дето са в по добро състояние
    Ники, само с това не мога да се съглася.НЯМА такива участъци.НИКЪДЕ в България.
    Ми примерно края на първия участък от Хемус който започва от СФ и свършва след Ябланица или както е там има участъци дето са още от преди 90те.......и не са лоши.......в смисъл са по добри от някой от прясно направените, който вече се ремонтират наново.......И на Тракията ги има......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

slonikon написа:
      Ако пък твоите изказвания относно условията за бизнес, създавани от държавата бяха меродавни, стотици хиляди счетоводители и бизнесмени нямаше да вият на умряло от последните промени в законите за данъците и счетоводството..
      Шъ може ли да ми покажеш, де съм писал за условията за бизнес, че нещо съм пропуснал? Като свършиш тази работа, ще коментирам и останалото, което е също толкова реално, колкото и коментарите ми за бизнеса.
      slonikon написа:
      pplk написа:
      А защо е била приватизирана и държавата е запазила само 20% от тъй печелившото предприятие? :D
      Либерализация, глобализация, приватизация...Като се приватизираха у нас толкова предприятия у нас, и що стана?!Хайде холан..., както казва един виден съфорумец :D
      Кво стана? На печалба ли са или ги изпозатвориха? Нерде Германия, нерде България.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
        Immortal написа:
        ФЕРАРИСТ написа:
        а по магистралата има още участъци от бай Тошово време дето са в по добро състояние
        Ми примерно края на първия участък от Хемус който започва от СФ и свършва след Ябланица или както е там има участъци дето са още от преди 90те.......и не са лоши.......в смисъл са по добри от някой от прясно направените, който вече се ремонтират наново.......И на Тракията ги има......
        Ми примерно участъка на Хемус дето почва от София го пуснаха преди 2 години. А тоз дето почва от Яна и свършва след Ябланица - вероятно от Бай Тошово време не си минавал по него... То не са намачквания, то не са коловози... А и той е с нов асфалт частично (по всички виадукти).На Тракия не останаха участъци от Бай Тошово време. При Бай Тошо магистралата беше от София до Карловско Шосе (Пловдив). Сега е цялата нова там.Другата Бай Тошова магистрала - от Варна до Нови Пазар последно като минавах беше с дупки дълбоки по половин метър (не преувеличавам). Силно се надявам да са я пооправили, след като я удължиха до Белокопитово.Пътищата от Бай Тошово време, където са останали - са в окаяно състояние. ПО някои от тях беше невъзможно да се минава. Пример - пътят Ямбол-Сливен преди да го направят отново. Или стария Хаимбоаз. Сега и двата пътя са изцяло наново направени - от преди десетина години насам Ямбол-Сливен не е мръднал, с малки изключения. По Хаимбоаз след тая зима излязоха някои неравности, но ще ги оправят и тях.

Коментар

Immortal написа:
          Ми примерно участъка на Хемус дето почва от София го пуснаха преди 2 години. А тоз дето почва от Яна и свършва след Ябланица - вероятно от Бай Тошово време не си минавал по него... То не са намачквания, то не са коловози... А и той е с нов асфалт частично (по всички виадукти).
          Не говоря за тоя на излизане от СФ.....А за тоя - [/img]https://www.google.bg/maps/@43.01170...7i13312!8i6656За мен това е участък който е в много по добро състояние от някой от така наречените "нови" пуснати наскоро.......и минавам по него......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз само не разбрах скапана ли е държавата или да ? защото повечето дето са големи фисофковци не виждат по далеч от носа си и от собствената си черга :D
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Не знам, колега, аз гледам собствената си черга и неудачите на околните слабо ме интересуват. Знам само, че най-сигурното нещо в този живот е провалът, независимо какво оправдание си търсиш, а за да успееш трябва да рискуваш.
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

е нали си мн.успял от къде знаеш за провалите :D нали от 3 дена точно това се опитвам да ти кажа ,че все още си заблуден и си мислиш ,че материалните блага са всичко .Заблуждаваш се в затворения си самотен свят ,че си успял и хич не ти дреме за чергата на другите ...дет се вика ти си се провалил преди да си се провалил .Отделно доста ти куца психологията дето се опитваш да вкарваш и интернет анализите а тия клишета от последното изречение ,са ми от любимите и пак не става ясно ,какво значи за теб да си УСПЯЛ ???? ако е извън рисковия ти фактор що не го споделиш
                фиатче Браво 2.0

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Immortal написа:
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  И аз не споделям твоето мнение колега. Наистина на Хемус, където не е ремонтирано е плачевно. Не мога да кажа,че Тошовото се е запазило, а новото се руши по-бързо.Споделям ти една снимка от АМ "Струма"
                  Прикачени файлове
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Той Бай Тошо им направи най-скъпото- тунелите и виадуктите, тея имат един асфалт да сложат и пак е супер зле работата. И само който не пътува, не е съгласен и още вярва на идеята да плащаме повече и ще получим повече. Защото много добре знам Хемус от СФ до разклона за Плевен как е, защото много добре знам варненската й част в какво състояние. Магистралите ни в най-добрия случай мязат на черга, на 5 кв м има 10 вида асфалт и подкачаш 3 пъти, а на всеки път извън мгистралата има ебахти дупките. Южна Бг е малко по-добре, но цяла северна е ад, вчера съм карал с 40-50 от Попово до Бяла, заради дупки /почти 50 км е разстоянието/
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      Той Бай Тошо им направи най-скъпото- тунелите и виадуктите, тея имат един асфалт да сложат и пак е супер зле работата. И само който не пътува, не е съгласен и още вярва на идеята да плащаме повече и ще получим повече. Защото много добре знам Хемус от СФ до разклона за Плевен как е, защото много добре знам варненската й част в какво състояние. Магистралите ни в най-добрия случай мязат на черга, на 5 кв м има 10 вида асфалт и подкачаш 3 пъти, а на всеки път извън мгистралата има ебахти дупките. Южна Бг е малко по-добре, но цяла северна е ад, вчера съм карал с 40-50 от Попово до Бяла, заради дупки /почти 50 км е разстоянието/
                      Ами как да е. На Хемус караш 100-110 (щот на горе е опасно), слизаш от нея и после на междуградския пак със 100на може да се кара.Един от най-лошите пътища, които съм виждал са покрай Козлодуй. Там може да ти изпадат пломбите.П.П. И аз много съм обикалял из Бг и наистина в Южната част пътищата са доста по-добри.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

tomazo написа:
                        е нали си мн.успял от къде знаеш за провалите :D нали от 3 дена точно това се опитвам да ти кажа ,че все още си заблуден и си мислиш ,че материалните блага са всичко .Заблуждаваш се в затворения си самотен свят ,че си успял и хич не ти дреме за чергата на другите ...дет се вика ти си се провалил преди да си се провалил .Отделно доста ти куца психологията дето се опитваш да вкарваш и интернет анализите а тия клишета от последното изречение ,са ми от любимите и пак не става ясно ,какво значи за теб да си УСПЯЛ ???? ако е извън рисковия ти фактор що не го споделиш
                        Колега, да го напиша и на теб! Имам особено и недобро мнение за хора, които отварят очи, определят, кой е заблуден и кой не е и се правят на пастори и будители познавайки единственото правилно. Сори, аз съм мерси! Не изпитвам никаква нужда от комуникация с подобни екземпляри. Вярвай си в каквото си искаш- в държавата, в рептилите, в масоните, че не ти позволяват да изявиш гения си. Аз проблем с вярата ти нямам, но не ми я налагай.. Ще напомня, че при проявено упорство ставам раздразнителен.Писнало ми е млади и прави хора да оправдават мизерното си съществуване с правителството, с комунисти, с руснаци, с американци или демократи. Не се имам за некъв гений или за нещо специално, еле пък за успял и за това смятам, че всеки с малко желание може да постигне моето ниво като минимум, а защо не и много по-високо. Да ама не! Всички други са виновни, само Ганьо не е. За това съм глух за чуждите неудачи, писнало ми е от негативизъм, оплакване и будителство. И това ще е евентуалната причина да се разкарам от България. За твоя информация, фалирал съм два пъти и все по моя вина. Благодарен съм, че се случи и вече знам, какво не трябва да правя.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Kay_ написа:
                          pakumba написа:
                          Ами как да е. На Хемус караш 100-110 (щот на горе е опасно), слизаш от нея и после на междуградския пак със 100на може да се кара.Един от най-лошите пътища, които съм виждал са покрай Козлодуй. Там може да ти изпадат пломбите.П.П. И аз много съм обикалял из Бг и наистина в Южната част пътищата са доста по-добри.
                          Около Кзл станаха зле последните 2-3 години. Преди това пътя беше супер и бая народ се изтрепа заради това.
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pplk написа:
                            tomazo написа:
                            Колега, да го напиша и на теб! Имам особено и недобро мнение за хора, които отварят очи, определят, кой е заблуден и кой не е и се правят на пастори и будители познавайки единственото правилно. Сори, аз съм мерси! Не изпитвам никаква нужда от комуникация с подобни екземпляри. Вярвай си в каквото си искаш- в държавата, в рептилите, в масоните, че не ти позволяват да изявиш гения си. Аз проблем с вярата ти нямам, но не ми я налагай.. Ще напомня, че при проявено упорство ставам раздразнителен.
                            Я г-н раздразнителен ,се оказа и късопаметен доста бързо забрави ,кой вкара разговора в тая насока ,ама нали е важно да да сме преди всичко дървен философ !То и аз дет се вика мога с лека ръка да ти тегля една п..тка майна и да не се занимавам с теб ,ами да те оставям да си чаткаш по клавиатурата и да дерзаеш из интернет пространството на милион фронтове ...На мен точно няма какво да ми напомняш г-чо раздразнителен ,пази си здравето и нервите за градивни неща ...нали се сещаш ,аз ако стана раздразнителен и накъде отиват нещата p.s. видях ,че си си допълнил постта и с това мога само да ти кажа ,че грам ама грам не си разбрал за кво иде реч...
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Явно само ти си се разбираш.
                              marin993 написа:
                              Tomazo, то по тая логика, дай не правим и метро, че и то може да се амортизира. Абе направо да се върнем в 19 век, с каручки, че и те не се развалят. Този агрумент за Бойко и неговите магистрали отдавна остаря, като папагали го повтаряте. Нарежи си сланинка, сипи си ракийка и седни да псуваш държавата пред телевизора, сигурно живееш в някоя мизерна панелка и пак държавата ти е виновна, че живота ти е скапан :D Първата стъка е инфраструктура, осугурява се поток на хора, услиги, материали, блага. Ама ти си на светлинни години от този извод Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата. Благодаря. Лека вечер.
                              Аре да те питам, като искаш 2000 лева пенсия, направи ли нещо или държавата ти пречи? Поплачи си, попсувай си държавата и мен, но със сигурност няма да ти мине. Дреме ми! :D
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                                Явно само ти си се разбираш.
                                marin993 написа:
                                Tomazo, то по тая логика, дай не правим и метро, че и то може да се амортизира. Абе направо да се върнем в 19 век, с каручки, че и те не се развалят. Този агрумент за Бойко и неговите магистрали отдавна остаря, като папагали го повтаряте. Нарежи си сланинка, сипи си ракийка и седни да псуваш държавата пред телевизора, сигурно живееш в някоя мизерна панелка и пак държавата ти е виновна, че живота ти е скапан :D Първата стъка е инфраструктура, осугурява се поток на хора, услиги, материали, блага. Ама ти си на светлинни години от този извод Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата. Благодаря. Лека вечер.
                                Аре да те питам, като искаш 2000 лева пенсия, направи ли нещо или държавата ти пречи? Поплачи си, попсувай си държавата и мен, но със сигурност няма да ти мине. Дреме ми! :D
                                Коментара който си написал няма нищо общо с моето мнение, нещо си в грешка. Къде прочете, че АЗ искам 2000 лева пенсия. Прочети ми и следващото мнение. Чао

Коментар

Working...
                                X