Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданските ни права и отговорности
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
slonikon написа:Ако пък твоите изказвания относно условията за бизнес, създавани от държавата бяха меродавни, стотици хиляди счетоводители и бизнесмени нямаше да вият на умряло от последните промени в законите за данъците и счетоводството..slonikon написа:pplk написа:А защо е била приватизирана и държавата е запазила само 20% от тъй печелившото предприятие? :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:ФЕРАРИСТ написа:а по магистралата има още участъци от бай Тошово време дето са в по добро състояние
Коментар
-
Immortal написа:Ми примерно участъка на Хемус дето почва от София го пуснаха преди 2 години. А тоз дето почва от Яна и свършва след Ябланица - вероятно от Бай Тошово време не си минавал по него... То не са намачквания, то не са коловози... А и той е с нов асфалт частично (по всички виадукти).Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
е нали си мн.успял от къде знаеш за провалите :D нали от 3 дена точно това се опитвам да ти кажа ,че все още си заблуден и си мислиш ,че материалните блага са всичко .Заблуждаваш се в затворения си самотен свят ,че си успял и хич не ти дреме за чергата на другите ...дет се вика ти си се провалил преди да си се провалил .Отделно доста ти куца психологията дето се опитваш да вкарваш и интернет анализите а тия клишета от последното изречение ,са ми от любимите и пак не става ясно ,какво значи за теб да си УСПЯЛ ???? ако е извън рисковия ти фактор що не го споделишфиатче Браво 2.0
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:ФЕРАРИСТ написа:а по магистралата има още участъци от бай Тошово време дето са в по добро състояниеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Той Бай Тошо им направи най-скъпото- тунелите и виадуктите, тея имат един асфалт да сложат и пак е супер зле работата. И само който не пътува, не е съгласен и още вярва на идеята да плащаме повече и ще получим повече. Защото много добре знам Хемус от СФ до разклона за Плевен как е, защото много добре знам варненската й част в какво състояние. Магистралите ни в най-добрия случай мязат на черга, на 5 кв м има 10 вида асфалт и подкачаш 3 пъти, а на всеки път извън мгистралата има ебахти дупките. Южна Бг е малко по-добре, но цяла северна е ад, вчера съм карал с 40-50 от Попово до Бяла, заради дупки /почти 50 км е разстоянието/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Той Бай Тошо им направи най-скъпото- тунелите и виадуктите, тея имат един асфалт да сложат и пак е супер зле работата. И само който не пътува, не е съгласен и още вярва на идеята да плащаме повече и ще получим повече. Защото много добре знам Хемус от СФ до разклона за Плевен как е, защото много добре знам варненската й част в какво състояние. Магистралите ни в най-добрия случай мязат на черга, на 5 кв м има 10 вида асфалт и подкачаш 3 пъти, а на всеки път извън мгистралата има ебахти дупките. Южна Бг е малко по-добре, но цяла северна е ад, вчера съм карал с 40-50 от Попово до Бяла, заради дупки /почти 50 км е разстоянието/ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
tomazo написа:е нали си мн.успял от къде знаеш за провалите :D нали от 3 дена точно това се опитвам да ти кажа ,че все още си заблуден и си мислиш ,че материалните блага са всичко .Заблуждаваш се в затворения си самотен свят ,че си успял и хич не ти дреме за чергата на другите ...дет се вика ти си се провалил преди да си се провалил .Отделно доста ти куца психологията дето се опитваш да вкарваш и интернет анализите а тия клишета от последното изречение ,са ми от любимите и пак не става ясно ,какво значи за теб да си УСПЯЛ ???? ако е извън рисковия ти фактор що не го споделиш207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Kay_ написа:pakumba написа:Той Бай Тошо им направи най-скъпото- тунелите и виадуктите, тея имат един асфалт да сложат и пак е супер зле работата. И само който не пътува, не е съгласен и още вярва на идеята да плащаме повече и ще получим повече. Защото много добре знам Хемус от СФ до разклона за Плевен как е, защото много добре знам варненската й част в какво състояние. Магистралите ни в най-добрия случай мязат на черга, на 5 кв м има 10 вида асфалт и подкачаш 3 пъти, а на всеки път извън мгистралата има ебахти дупките. Южна Бг е малко по-добре, но цяла северна е ад, вчера съм карал с 40-50 от Попово до Бяла, заради дупки /почти 50 км е разстоянието/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pplk написа:tomazo написа:е нали си мн.успял от къде знаеш за провалите :D нали от 3 дена точно това се опитвам да ти кажа ,че все още си заблуден и си мислиш ,че материалните блага са всичко .Заблуждаваш се в затворения си самотен свят ,че си успял и хич не ти дреме за чергата на другите ...дет се вика ти си се провалил преди да си се провалил .Отделно доста ти куца психологията дето се опитваш да вкарваш и интернет анализите а тия клишета от последното изречение ,са ми от любимите и пак не става ясно ,какво значи за теб да си УСПЯЛ ???? ако е извън рисковия ти фактор що не го споделишфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Явно само ти си се разбираш.marin993 написа:Tomazo, то по тая логика, дай не правим и метро, че и то може да се амортизира. Абе направо да се върнем в 19 век, с каручки, че и те не се развалят. Този агрумент за Бойко и неговите магистрали отдавна остаря, като папагали го повтаряте. Нарежи си сланинка, сипи си ракийка и седни да псуваш държавата пред телевизора, сигурно живееш в някоя мизерна панелка и пак държавата ти е виновна, че живота ти е скапан :D Първата стъка е инфраструктура, осугурява се поток на хора, услиги, материали, блага. Ама ти си на светлинни години от този извод Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата. Благодаря. Лека вечер.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Явно само ти си се разбираш.marin993 написа:Tomazo, то по тая логика, дай не правим и метро, че и то може да се амортизира. Абе направо да се върнем в 19 век, с каручки, че и те не се развалят. Този агрумент за Бойко и неговите магистрали отдавна остаря, като папагали го повтаряте. Нарежи си сланинка, сипи си ракийка и седни да псуваш държавата пред телевизора, сигурно живееш в някоя мизерна панелка и пак държавата ти е виновна, че живота ти е скапан :D Първата стъка е инфраструктура, осугурява се поток на хора, услиги, материали, блага. Ама ти си на светлинни години от този извод Сигурно искаш, по цял ден да си караш Фиата и държавата да ти плаща 2000 лева, щото " така правят на Запад". Да ама на Запад хората са интелигентни и дават нещо на обществото, не само да искат от държавата. Благодаря. Лека вечер.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар