Kay_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За гражданските ни права и отговорности
Collapse
X
-
-
Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.
Коментар
-
Immortal написа:Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
evgeni85 написа:Понякога е хубаво да имаш мачете в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
chaveto написа:Kay_ написа:Еле, го каза най точно - нямаме съзнаето, че живеем в общество. То нещата са комплекси, ама голяма част от заслугите да сме така си е чисто наша, без някой да ни е виновен. Има мнооого неща за които така споменаваната държава, няма как да носи отговорност.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Държавата е виновна и за манталитета на хората още от 3 -тата годинка се формира един характер и ако родителите му са заети с това да работят ,то ДЪРЖАВАТА е виновна за манталитета .Ама ти каква мара повратана си ,за 2 страници си противоречиш 5 пъти ,явно си взел насериозно ролята на дървения философ .А корупция и селяния си има по цял свят ,просто когато ходим в чужбине не ходим на правилните места за товафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kay_ написа:evgeni85 написа:Понякога е хубаво да имаш мачете в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Разбрах аз, че го каза на майтап. Няма как да се чака за елементарщини на полицията. То не може роднина- милиционер, роднина-милиционер. Някой неща си зависят изцяло от насФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ем, нали ти казах, че ми се случи вчера това. Трябваше или да изляза срещу трима бабанки или задна.Аз ако съм решил да спирам да си говоря с някой, ще си спра колата в страни за да не преча на движението. Не е нужно да идва полиция, д ами каже как да се държа адекватно в общееството Аз не карам никой да се съгласява в мен.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
еми тъпака си е за Бой именно ...според настроението ...Те сега повечето станаха мм-ейци и по малко носят .Ако имаш проблеми с принизяването до неговото ниво ,ще го биеш по-малко или ще го обърнеш на майтап ,може да не е толкова тъп и да се усети .При всички положения начини има много ,но този на бездействието за мен е най-грешен .p.s. сега видях ,че са били 3-ма ,ами за момента си постъпил правилно ,тоя дето е спрял нали се сещаш ,че пак ще спре така и няма да му се размине накрая .А точно за такива боя е доста поучителен .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар