AleksandarK написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вътрешна памет на андроид телефон
Collapse
X
-
Аз откак минах на Уиндоус мобайл си реших всички проблеми с Андроида. Забравих за рестартиране, за недостиг на памет, за забиване...Остана ми един таблет с Андроид... Ами - уж 4 ГБ свободно място... след една седмица употреба почва да пищи за памет и програмите почват да не тръгват и да забиват.Сума на всички неща в паметта - под 1 ГБ. Де отива другото - Господ може би знае (ма се съмнявам).Като възстановя заводски настройки нещата си идват на мястото, но след известно време пак става същото.Аматьорски истории.Ползвайте си Андроида със здраве - аз приключих.
Коментар
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:Дидо,да ти напомня ли колко приложения са ти орязани от разните им опции. Аз па що ли нямам проблеми с моите 2гб рам. Всичко си върви без ядове.
Коментар
-
Или си стои със старо Андроид устройство с 1-2GB RAM и не теглите никакви обновления от маркета (всяко ново е все по-голямо и тежко за вашето телефонче) или просто сменяте апарата. Поне за сега 3GB RAM са сравнително достатъчни за пълноценна работа с последната актуална Андроид версия. Друг е въпроса че повече от година има модели с 4 че вече и с 6GB RAM. Колкото до Вайбър, Фейсбук и Месенджъра му, това от край време са едни от най-бъгавите и алчни за ресурс приложения. Та на какъвто и телефон да ги ползвате, все ще ревете.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
vgeorgiev написа:AleksandarK написа:evgeni85 написа:Колкото по малко свободна РАМ памет има андроид устройствата толкова по гладко работят. Това изобщо да не ви притеснява. Таск килърите правят устройството по бавно защото запълнената рам е с приложения готови за стартиране на нишка според честотата на използване. Ако има липса на рам телефона автоматично затваря последно използваните приложения. Запомнете. Свободната рам е неупотребена рам.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
evgeni85 написа:Специално за вайбър или уазъп информацията е криптирана. И то доста сериозно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Защо си мислиш че създателя гледа на продукта като нещо ей така? Вайбър и особено уазъп имат милиард потребители. До скоро вайбър беше криптиран само за някакви платени бизнес планове а сега е за всички. Уазъп винаги е бил надежден. Това че е весел и си мислим че е ей така за тийновете не значи че не е защитен от изтичане на информация. Аз още не съм чул изтекли разговори или данни от 2те приложения (без да броя откраднато устройство а прихванат и резкриптиран трафик)
Коментар
-
evgeni85 написа:Това че е весел и си мислим че е ей така за тийновете не значи че не е защитен от изтичане на информация...Fiat Brava 1,2 16V SX и колело
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар