Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вътрешна памет на андроид телефон
Collapse
X
-
Да, аз имам същият проблем с телефона, но се оправя само с къстъм софтуер, което автоматично маха гаранцията.Излишно натруфен Андройд с доста безполезни прилижения при някой телефониЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Проблема идва от така нареченият Bloatware, тоест тва са всички онези приложения които идват с телефона, но така или иначе никога не използваме + самият андроид който е между 1ГБ и 2 ГБ поне преди толкова беше сега с новите версии незнам + recovery-то + bootloader-а + качените теми, мелодии и снимки и така на телефоните с 8GB памет им остават 3-4 гигабайта свободни. Остави вградената памет ами аз в момента имам телефон с 3ГБ РАМ памет и само с вайбър инсталиран имам 1.8 гигабайта свободна рам а старото СОНИ имаше 2ГБ РАМ и имаше 600 мегабайта свободни. Проблемите пред Андроид не са се разчистили от години. Така и не си оправиха мултитаскинга, не си оправиха проблема с рам паметта. Това го има още от Андроид 2.0Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Здравейте момчета,без да искам да звуча натрапчиво, ама дето се вика с това си вадя хляба Във всички версии след 2.3 на ОС Android, се заема една част от паметта за разгърнатата ОС на уреда + още толкова за огледално копие.Отделно ОС има къстамизация според производителя. Lenovo и Samusng са водещи в оползотворяването на свободно място с безумните си допълнителни инструменти.Иначе казано същото, като колегата mitkosoft, но по друг начин.Проблема се решава с така нареченото root-ване, което позволява да се инсталира модифицирана версия, различна от фабричната, с цел по-малък размер и отменяне на някои забрани наложени от производителя.ВАЖНО Е ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ, ЧЕ ПОДОБНА МОДИФИКАЦИЯ, КАТО ROOT НА УРЕДА ВОДИ ДО ОТПАДАНЕ НА ФАБРИЧНАТА ГАРАНЦИЯ.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Колкото по малко свободна РАМ памет има андроид устройствата толкова по гладко работят. Това изобщо да не ви притеснява. Таск килърите правят устройството по бавно защото запълнената рам е с приложения готови за стартиране на нишка според честотата на използване. Ако има липса на рам телефона автоматично затваря последно използваните приложения. Запомнете. Свободната рам е неупотребена рам.
Коментар
-
evgeni85 написа:Колкото по малко свободна РАМ памет има андроид устройствата толкова по гладко работят. Това изобщо да не ви притеснява. Таск килърите правят устройството по бавно защото запълнената рам е с приложения готови за стартиране на нишка според честотата на използване. Ако има липса на рам телефона автоматично затваря последно използваните приложения. Запомнете. Свободната рам е неупотребена рам.Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !
Коментар
-
Виж сега. Има приложения и приложения. Някой работят във фонов режим като вайбър и фейсбук мейсбук и там месинджърите други не. А и зависи от версията на андроида. Можеш да си ограничаваш кои да са ти стартирани и кои да да стартирани и да са във фонов режим. Това че някое приложение е стартирано не значи че консумира ресурс от процесора. Следи си ги.
Коментар
-
Има доста настройки с които да определиш кое как и защо да работи. Според телефона дисплея е нещото което топи батерията. Аз от както ползвам Android си имам навик постоянно да почиствам и веднъж на 24ч. да рестартирам.При мен от 32 ми казва, че общо използвам 12гб. Заети 5гб свободни 25гб системата ползва 7гб. Както и да го смятам не ги докарвам до 32 Не помня дали като го вържа към ПЦ или някъде другаде бях видял, че не е 32 ами доста повече вътрешната памет.
Коментар
-
Много приказки много нещо и накрая нищо.Не ме интересува изобщо андроида как работи, как си дели мястото на сториджа и т.н.Ако липсващите 3ГБ са за системата (огледала, бутлоудъри и т.н. - казах не ме интересува) защо не пише: Общо: 8; Свободни: 1,46; Система 6ГБ, снимки, музика.... няколко стотин мб.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар