А не, не ме разбра правилно. Всички сме грешили и грешим. Никой не те упреква, като се наложи и с 300 ще караш. Никой не знае каква е била причината.Аз просто коментирам, че не разбирам, защо в закона са предвидени знаци, след като идеята е да се контролира движението.Как да е !? Успех и дано няма поща.ПП: паметници има поради много причини и за голямо съжаление жертвите на пътя са в повечето случаи, хора, които не подозират какво ги чака на следващия завой ... а именно слабоумни самоубиици ! Така, че не дърпай дявола за опашката. Ти може да си страхотен шофьор, ама някой тиква, с БМВ-то купено от тати да те повлече ... дано на никого не се случва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимаха ли ме?
Collapse
X
-
Не съм страхотен шофиор, просто като ми дойде тъпото в главата и отивам на едно летище близо до Видин и се правя на шофиор там. За това се засегнах и отговорих така дръпнато, никога не карам идиотски по пътищата, както казах отивам на място без движение и там правя каквото си пойскам и се прибирам спокоен.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Наложило се е бързал съм, това че вие не одобрявате си е ваш проблем. Някъде да съм казал че ще пусна връзки и ще ми се размине или казах, че кати съм сгрешил ще си платя. А покрай пътя има паметници на малоумни хора загинали, не толкова от висока скорост, а от гранясал мозък. Кола не се кара с ръце и крака, а с акъл. Карал съм и с 220 и с 20 и до сега не съм имал инциденти или нещо подобно, за това ако нямате какво да кажете по темата си замълчете, защото и вие сигурно сте бързали някой път.
Коментар
-
Превишаването на скоростта в голям процент е предизвикана от останалите водачи. Много голям % пречат и дразнят всички останали. Има страшно много неправилно сложени знаци за ограничение на скоростта.... и господата точно там застават да снимат. Нещата се натрупват и после защо се кара бързо и защо се бият. П.С. от преди 3 часа. Светва жълто и селяндура зад мен почва да свири да съм тръгвал. Тръгнах си съвсем нормално на зелено като не си дадох много зор за да видя какво толкова иска сватбара. Е въобще не се доближи до мен при положение, че повече от 50км не вдигнах. Тръгна едвам едвам и започна да се влачи и да пречи на всички зад него.На следващото кръстовище две ленти за ляв завой и две за направо. Двама сме на светофара и другия реши, че ще спре в лентата за ляв завой и след това ще ме натиска за да влезе в моята лента. Разбирам за направо да е колона от автомобили да мине в тази за наляво, ама да сме само аз и той е това не го разбирам. Та какви ги видях днес за 32км у големото село не е истина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар