Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимаха ли ме?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    А не, не ме разбра правилно. Всички сме грешили и грешим. Никой не те упреква, като се наложи и с 300 ще караш. Никой не знае каква е била причината.Аз просто коментирам, че не разбирам, защо в закона са предвидени знаци, след като идеята е да се контролира движението.Как да е !? Успех и дано няма поща.ПП: паметници има поради много причини и за голямо съжаление жертвите на пътя са в повечето случаи, хора, които не подозират какво ги чака на следващия завой ... а именно слабоумни самоубиици ! Така, че не дърпай дявола за опашката. Ти може да си страхотен шофьор, ама някой тиква, с БМВ-то купено от тати да те повлече ... дано на никого не се случва.
    Не е важно хората какво казват, а как ти го чувстваш !

    Коментар


      #32
      Не съм страхотен шофиор, просто като ми дойде тъпото в главата и отивам на едно летище близо до Видин и се правя на шофиор там. За това се засегнах и отговорих така дръпнато, никога не карам идиотски по пътищата, както казах отивам на място без движение и там правя каквото си пойскам и се прибирам спокоен.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

      Коментар


        #33
        Приятелю, акта се води на името на собственика на колата, Ако ще и Тодор Колев да е карал. ( говорим, ако те снимат с камера)

        Коментар


          #34
          Колата е на чуждо име , защото още не намираме време да я прехвърлим, за акта аз ще си кажа че съм карал АЗ.
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

          Коментар


            #35
            flippy89 написа:
            Наложило се е бързал съм, това че вие не одобрявате си е ваш проблем. Някъде да съм казал че ще пусна връзки и ще ми се размине или казах, че кати съм сгрешил ще си платя. А покрай пътя има паметници на малоумни хора загинали, не толкова от висока скорост, а от гранясал мозък. Кола не се кара с ръце и крака, а с акъл. Карал съм и с 220 и с 20 и до сега не съм имал инциденти или нещо подобно, за това ако нямате какво да кажете по темата си замълчете, защото и вие сигурно сте бързали някой път.
            Глей ся, пич.Аз като бързам - бързам. Като ме цъкнат - не се оплаквам, че книжката много ми трябвала (а наистина много ми трябва) и не търся съчувствие във форума.Макар че напоследък карам като пенсионер, случва се умишлено да не отразя някое ограничение 60 на прав, равен път, като съм сигурен, че няма полицаи. Е, някой път са добре замаскирани и тогава си плащам.Това че бързаш НИКОЙ не го интересува и от теб се очаква да караш съгласно ЗАКОНА. Ако ще и жена ти да ражда. Щото докато бързаш заради нея, може да не стигнеш или някой невинен да затриеш. Тъй че по-спокойно си карай и няма да имаш повод да пускаш подобни теми.

            Коментар


              #36
              Превишаването на скоростта в голям процент е предизвикана от останалите водачи. Много голям % пречат и дразнят всички останали. Има страшно много неправилно сложени знаци за ограничение на скоростта.... и господата точно там застават да снимат. Нещата се натрупват и после защо се кара бързо и защо се бият. П.С. от преди 3 часа. Светва жълто и селяндура зад мен почва да свири да съм тръгвал. Тръгнах си съвсем нормално на зелено като не си дадох много зор за да видя какво толкова иска сватбара. Е въобще не се доближи до мен при положение, че повече от 50км не вдигнах. Тръгна едвам едвам и започна да се влачи и да пречи на всички зад него.На следващото кръстовище две ленти за ляв завой и две за направо. Двама сме на светофара и другия реши, че ще спре в лентата за ляв завой и след това ще ме натиска за да влезе в моята лента. Разбирам за направо да е колона от автомобили да мине в тази за наляво, ама да сме само аз и той е това не го разбирам. Та какви ги видях днес за 32км у големото село не е истина

              Коментар

              Working...
              X