Здравейте колеги на 26.04.16 вторник към 11 сутринта на път за работа изчезна мой познат.Бил е с автомобил светло сив Hyundai Tucson СВ7586АХ.Последно е забелязан може би в кв.Орландовци.Телефонът му явно се е използвал известно време с друга карта,защото е засечен на два пъти.В момента нямам представа.Ако някой забележи въпросния автомобил или собственика моля да сигнализира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезнала кола в София заедно със сонственика си.
Collapse
X
-
Любовницата отпада,ако видиш жена му,а за длъжника...колко да задлъжнее с този зоомагазинее с този зоомагазин,който държи.Но бая сме изплашени към момента,то изчезването е станало в малко Неприятен район на Милата ни столица.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Колежке, с това зоомагазинче да караш такъв автомобил, малко съмнително. Според мен човек не изчезва току така, найстина трябва да има някаква причина за това, дали се е покрил или е бил длъжник на някой във въпросният квартал знае само той и съпругата му. Дано се намери.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Жена му не ми разказа следобеда като,я чух,но е добре колкото може.Така ми каза.Полицията още разследва .Важното е,че е жив.За автомобила да кажем,че е багат наследник :D .По такава линия му е .Те си знаят.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар