А сега да видим!Видяхме, че всички разбираме от ядрена енергетика, знаем отговора на въпроса "бензин с/у дизел" и сме се нагледали на абсурди.Та...остана неразгадана само една задача " Кой е по-голям еб@ч?" Или по културно казано " В кой град, аджеба, жените са най красиви?"Моя скромен опит показва, че в Южна България са по-красивите жени. И ако трябва да кажа в частност градове - Пловдив, Хасково.Преди 2-3 години, бях командирован в Плд по работа за 2 седмици. Малиии, все едно бяха забранили на грозните да излизат. С ръка на сърцето мога да кажа,ч е в Плд грозна жена-Няяяма.Предварително се извинявам на Диди, Вили и Еле за темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са най-хубавите жени?
Collapse
X
-
:D Колега, жените са ти се видяли хубави, просто защото две седмици си бил на пости. Шегувам се- в Пловдив наистина са много красиви дамите, но по мое мнение- дето из България да съм бил, все красиви жени има. По мое мнение накратко- из всички региони са ни хубави жените, най-вече тези вкъщи
Коментар
-
ele написа:за темата, само дето май и преди имаше такава, ама никой не се включи... Абе те жените като мъжете - око хваща, ама като седнеш и 2 изречения на кръст не може да скалъпи... язък за хубавата външност.
Коментар
-
Има и интелигентни, недей така... Вярно, че е доста фрапантно, че е ръпа особено ако е красива... Това е генетично заложено очакване у човек... В моята работа има доста красиви момичета и жени... 90 % не са от града, а пт околията... Същото е и с другите големи градове... Така че наистина е доста теудно да се каже...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Мишо, ти не си човек. Колежката ми казва, че и е умряло кучето, а аз в този момент отварям темата и виждам снимката и почвам да се хиля... Ходи обяснявай, че нямаш сестра после. Когато бях студент в коридора на блока пишеше " Не ме е яд, че жените във ВИАС (то става и за ТУ) са грозни - яд ме е, че почват да ми харесват"Наистина, тук всеки има престрастия заради лични подбуди, фетиши и т.н.Но ако сложим една комбинация от външен вид, излъчване, говор, поведение и т.н. някак си на мен от Южната част са ми по убавици.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Re: Къде са най-хубавите жени?
dikanio написа:Kay_ написа:Та...остана неразгадана само една задача " Кой е по-голям еб@ч?" Или по културно казано " В кой град, аджеба, жените са най красиви?"ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ммм, тя темата замина към леко цинички сентенции. На мен сега ми минават 2 през зелката." По-добре на хората в устата, отколкото на плочките в банята"А втората ми я е казвал един пич. Преди много години, бачках общак в един магазин на хранителни стоки и повечето ми колеги бяха големи мърши и не подреждаха склада, който си беше мн тесен.Та, почти всеки ден се оплаквах от това колко е тясно в склада и един доставчик ме чу и ми каза : " Хората за тясно плащат, а ти от тясно се оплакваш"ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Красотата е относително и нетрайно нещо. Грозотата е по - траен "продукт" и по-лесно се съхранява.:P Сега по темата: Плевен и Меден рудник.:P Прави ми впечатление обаче нещо друго - в България се раждат много красиви деца последно време. Това го установи и единпрофесор по ТВ ( не му запомних името ). Обясни го с естествения подбор и борбата на гените ни да се съхранят.Звучи ми твърде абстрактно, но пък е някакво приемливо обяснение за този факт. Инак не ми става хубаво, когато направя асоциация сизчезващите видове животни - повечето са красиви и имат редки белези.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар