ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са най-хубавите жени?
Collapse
X
-
Миналата година ми се промениха критериите за хубава жена... седим си с баджанака на плажа и скиваме... по едно време баджанака вика - "глей кво трио минава" (три скандинавки някакви) - високи, стройни, руси... направо бижу, но... с един чудовищен дефект - ходилата... като плавници, 45 номер... ц-ц-ц... ама сигурно е нормално при ръст от 1.80... Явно не може бедър 1,20 с малки ходила... като голям к..р с малки топкиНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Миналата година ми се промениха критериите за хубава жена... седим си с баджанака на плажа и скиваме... по едно време баджанака вика - "глей кво трио минава" (три скандинавки някакви) - високи, стройни, руси... направо бижу, но... с един чудовищен дефект - ходилата... като плавници, 45 номер... ц-ц-ц... ама сигурно е нормално при ръст от 1.80... Явно не може бедър 1,20 с малки ходила... като голям к..р с малки топкиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ibiza написа:Аз пък съм чувал ,че жените във Ямбол имат " най- големи гърди " ( затова съм се родил сигурно цицоман малко )NikMar написа:В казармата имахме един образ, който казваше "дебела жена, хубава жена"
Коментар
-
stilo_new написа:muns61 написа:Стара Загора, Карлово, Плевен. Бургас да имат много здраве.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар