Ако става дума за в България - най-много красиви жени и най-малко грозни (процентно) са в Стара Загора.Ама ако се поразходите малко из Ниш или Крайова, и ще забравите мантрата "българките са най-хубави".Вярно, че генът ни е един и същ - и в Сърбия, и в Румъния, ама на мен в Ниш лигите ми текоха като река
" Не ме е яд, че жените във ВИАС (то става и за ТУ) са грозни - яд ме е, че почват да ми харесват"
Едно време във Варна се разказваше следния виц:Тръгнал един скелет да плаши студентките из ВУЗовете в града (тогава бяха само 3):-Влязъл във ВИНС-а, тръгнал по коридора и навсякъде покрай него студентките пищели и припадали.-Влязъл в Медицинския, тръгнал по коридора - разминавали го студентки, казвали "Здравей, скелет" и подминавали.-Влязъл във ВМЕИ (ТУ), тръгнал по коридора, срещнал група студентки, изпищял и припаднал.
Предварително се извинявам на Диди, Вили и Еле за темата
Извинявай се,но в Неделя да не си останеш в колата пред Ръченицата да пиеш кафе. Бонбони видя какви ям.Аз пък съм на мнение,че в София има също прекрасни жени.То не говоря за дошлите от някъде през последните години.Има си все още и такива "родени на жълтите павета".В работата имам колежки,които от години си участват в рекламите на фирмата.(такива Софиянки). Двете снимки, които качих са с разлика от 12 години.В Бургас също има много красиви жени.Големи сте разбирачи вие мъжете.Я ми кажете колко останаха дамите в този форум.От поне 2 години съм единствена жена на срещата в Неделя в София,а 2011 12-13 години бяхме по 2-3 .
Прикачени файлове
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Мога само да кажа, че в сливенския факултет освен, че не са грозни дамите, ами и изпитите си вземат без много учене :D
А как си ги взимат, би ли пояснил?Да видим какво съм изпуснал ...хахаха!
2-ма учат и всички от тях преписват :D По-странното е, че работната група (ходят само на упражнения събота и неделя) знаят и присъстват повече от редовната група :D
Drive It Like You Stole It | Гараж RIP Fiat Tipo '92 1.6
Цялата работа е в гледната точка, както е казал Айнщайн. В казармата имахме един образ, който казваше "дебела жена, хубава жена", да ама аз например не харесвам дебелите, като визия разбира се, въпреки че и при тях има чаровници.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Цялата работа е в гледната точка, както е казал Айнщайн. В казармата имахме един образ, който казваше "дебела жена, хубава жена", да ама аз например не харесвам дебелите, като визия разбира се, въпреки че и при тях има чаровници.
В тази връзка важи сентенцията: "По-добре да се люшкаш във вълни, отколкото в скали". :P ПС: Аз не харесвам хилавите жени, не харесвам и дебелите. За младите и неангажирани момчета в този форум обаче ще си позволя съвет:Когато избирате съпруга си отваряйте първо очите и после ципа. Мислете, че с тази жена ще живеете. Когато търсите мимолетна връзка - мислете с "шпагите" си...поне докато можете.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
[quote=evgeni85]Хайде хубавите жени са в мъжките мечти
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар