BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
30 години от експлозията в АЕЦ Ленин в Чернобил.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rangel88
-
rangel88 написа:BO написа:http://socbg.com/2015/02/%D0%B0%D0%B5%D1%86-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B9-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-30-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8.htmlПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
rangel88
evgeni85 написа:Просто вероятно е заклет русофоб и любител на евроатлантическите ценности :D
Коментар
-
rangel88
evgeni85 написа:Да не забравиш да вземеш хонорара за постчето. Как се пишеш във "вести"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
rangel88
evgeni85 написа:Мисля че модератор е време да заключи темата че има чувствителни
Коментар
-
rangel88
evgeni85 написа:Слушай какво фил ли си фоб ли си. Политическите си възгледи ги споделяй в тема подходяща за тях или най добре в друг сайт. Ако няма какво да кажеш по темата (а ти определено няма какво да кажеш) си спести словодиарията.
Коментар
-
Леле колко комунисти.... Техниката им е голяма работа.... Реактор едно прилича малко на казана за ракия на дядо.... Дедовия е по голям обаче... Нещото което става (да блъскам) е лаборантката с ботушите и полата..... Как не са е остригали и сложили печатите по кълките още не зная!Това май беше твоят коментар?....И по темата....ти виждал ли си ядрена центра от вътре изобщо че се изказваш остро? През 60те и 70те това от материала споделен от колегата е било върхови технологии. И като толкова плюеш по руския модел ввер на нашата аец то прочети малко и за three miles island
Коментар
-
rangel88
evgeni85 написа:Леле колко комунисти.... Техниката им е голяма работа.... Реактор едно прилича малко на казана за ракия на дядо.... Дедовия е по голям обаче... Нещото което става (да блъскам) е лаборантката с ботушите и полата..... Как не са е остригали и сложили печатите по кълките още не зная!Това май беше твоят коментар?....И по темата....ти виждал ли си ядрена центра от вътре изобщо че се изказваш остро? През 60те и 70те това от материала споделен от колегата е било върхови технологии. И като толкова плюеш по руския модел ввер на нашата аец то прочети малко и за three miles island
Коментар
-
Аз няма да си казвам мнението, щото любовта ми към историята ме е направила твърд русофоб.Почитател съм на Стефан Стамболов, на Захари Стоянов, на Георги Раковски, на Христо Ботев, на Васил Левски... все умни хора, оценявали Русия като поредния завоевател.Което не значи, че АЕЦ Козлодуй не е една от най-сигурните централи в света (технологично). Факт, признат от множество международни проверяващи мисии.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар