Там точно човешката грешка е по голяма. Не са предвидили такова цунами. Дизел генераторите са били под кота нула и водата ги наводнява....и така нататък до нещастието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
30 години от експлозията в АЕЦ Ленин в Чернобил.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз помня, как руснаците си траеха за инцидента, докато не ги изловиха финландците, нашите разправяха, че радиация в България няма и минаваха с камиони и конфискуваха марулите от Женския пазар/тогава Георги Кирков/, а в училище ни забраняваха да ядем зелени джанки. Още се чудя защо? :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Аз помня, как руснаците си траеха за инцидента, докато не ги изловиха финландците, нашите разправяха, че радиация в България няма и минаваха с камиони и конфискуваха марулите от Женския пазар/тогава Георги Кирков/, а в училище ни забраняваха да ядем зелени джанки. Още се чудя защо? :D
Коментар
-
Във външна дозиметрия имаше пиктограма за наличието на 137cs по дати от почви води и храни в България. Там ясно се вижда едно остро пикче на дните и седмиците след фукушима. Вярно нивата са много малки но все пак има заразяване. А си представете на какво разстояние е от нас. Същото имаше графика на заразяването от чернобил. В сравнение със фона преди аварията всяка година намалява но все още се забелязва и дълго време ще го има.
Коментар
-
pplk написа:Аз помня, как руснаците си траеха за инцидента, докато не ги изловиха финландците, нашите разправяха, че радиация в България няма и минаваха с камиони и конфискуваха марулите от Женския пазар/тогава Георги Кирков/, а в училище ни забраняваха да ядем зелени джанки. Още се чудя защо? :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
pplk написа:Аз помня, как руснаците си траеха за инцидента, докато не ги изловиха финландците, нашите разправяха, че радиация в България няма и минаваха с камиони и конфискуваха марулите от Женския пазар/тогава Георги Кирков/, а в училище ни забраняваха да ядем зелени джанки. Още се чудя защо? :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ами, то хем е щяло да се развали празника (1 май), хем колото по-малко знае пролетариата, толкова по -добре. Пък и да кажат, нямало е кой знае какво да се направи. Визирам локално положението в Бг, а не позицията на Москва.Пробораш марулите, да не рупат и тва еФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар