Някой има ли снимка на тъмно(черно, сиво, etc) Типо с бели железни джанти? Дали би изглеждало добре?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как би изглеждало Типо с бели джанти?
Collapse
X
-
Здравей колега. Правил съм го тоя номер на зимните ми джанти, понеже ми беше писнало черното. Ето две снимки от фейсбук:https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...ac95a058aaНа времето ми харесваше, но сега бих казал че е по-добре да се оборудваш с едни 14-ки алуминиеви и без това вече са за по без пари!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И аз тогава бях студент като тебе и затова ги боядисах направо с четката с бяла алкидна боя. Това са железни джанти все пак, за спрейове ще дадеш повече пари и покритието няма да е толкова добро. Ако се пръснат с пистолет пак със същата боя ще е най-добре. Наскоро правих едни джанти за ремърке бели и с най-обикновен бояджийски пистолет станаха в пъти по-добре!!Едит: Ако имаш път към София може да свършим работа!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Stann написа:Много далеч София :D За сега ще пробвам със спрей, един сезон да задържи ще съм доволен :D Някакъв пистолет има и у нас мисля, но не знам дали го има още и дали работи :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар