Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth колонка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bluetooth колонка

Някой ако е ползвал или разбира може ли да помогне при избор на една колонка? Link1Link2Link31 и 3 са еднакви, но 3 е нова, а 1 е ползвана и това не ми вдъхва доверие, но има карта памет и няма да плащам доставка. За 2 не знам дали ще се чува добре :/Таа, да помогнете с избора, моля :D
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Само да те предупредя, че не трябва да очакваш кой знае какво , като звук, от тези колонки... Като първата на вид, но друга марка, съм я слушал и мога да ти кажа, че свири доста силно, но качеството не е кой знае какво... Втората я виждам за първи път, но едва ли е по-качествена от другите... Тя взимай първата или третата... Ако на новата дават гаранция - вземи нея, защото не се славят и с надеждност... И да ти кажа, че не четат папки от картата, а всичко наведнъж...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Никаква гаранция не дават, все пак не е юридическо лице. Ще пробвам първата, че по-евтино ми излиза и ще мога да се пазаря Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Благодаря ти
      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Все тая е какво ще вземеш, вършат работа.Купувах една такава за шефката, свири доста прилично.Има едни по 50-60 лв. X-нещо си, те бяха уж маркови и с гаранция, но не съм ги чувал на живо.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

50-60лв са ми много :D Иначе и аз съм ги чувал и биват
          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

M5kov написа:
            Все тая е какво ще вземеш, вършат работа.Купувах една такава за шефката, свири доста прилично.Има едни по 50-60 лв. X-нещо си, те бяха уж маркови и с гаранция, но не съм ги чувал на живо.
            x-mini Идеални за парите си!Maлко оффтопик, но ето тези:http://www.jbl.com/bluetooth-speaker...mlсвирят доста впечатляващо!Също и тези, но с някои блутуут протоколи (по мои наблюдения) нещо не се разбират добре:http://www.sony.com/electronics/wire...eakers/srs-x11

Коментар

В офиса ни имаме две ето такива:http://www.aliexpress.com/item/Mult-...5336Биват за парите си. Досега нямаме проблеми (вече над 7 месеца). :D
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Благодаря Ви много, колеги! tyson, видях тези от али-то ама месец-два за доставка не ми се чака пък и няма как да платя.. xaerial, много скъпо бре :D :D
                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Аз пък много се замислям за безжична в банята
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
                    Добра идея :D Ппц като съм в банята надувам на компа колкото може, ама пак е далеч и през една врата трудно се чува :D
                    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
                      GaTio2 написа:
                      Добра идея :D Ппц като съм в банята надувам на компа колкото може, ама пак е далеч и през една врата трудно се чува :D
                      Да ама както и на теб и на мен не ми се чака, а като си поръчам от тук и с доставка и не ми се дават пари брех...

Коментар

Ще прежаля 3.50 за доставка, стига да не чакам месец-два, а 1-2 дни :D
                        RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
                          Ще прежаля 3.50 за доставка, стига да не чакам месец-два, а 1-2 дни :D
                          То доставката ок, но от Али е 10лева, а тук на 22 намерих, не знам ако има по-евтина?

Коментар

15 в олх и базар, пробвай и малко да се пазариш да свали с 2-3лв :D
                            RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
                            X