Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bluetooth колонка
Collapse
X
-
Само да те предупредя, че не трябва да очакваш кой знае какво , като звук, от тези колонки... Като първата на вид, но друга марка, съм я слушал и мога да ти кажа, че свири доста силно, но качеството не е кой знае какво... Втората я виждам за първи път, но едва ли е по-качествена от другите... Тя взимай първата или третата... Ако на новата дават гаранция - вземи нея, защото не се славят и с надеждност... И да ти кажа, че не четат папки от картата, а всичко наведнъж...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Все тая е какво ще вземеш, вършат работа.Купувах една такава за шефката, свири доста прилично.Има едни по 50-60 лв. X-нещо си, те бяха уж маркови и с гаранция, но не съм ги чувал на живо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Все тая е какво ще вземеш, вършат работа.Купувах една такава за шефката, свири доста прилично.Има едни по 50-60 лв. X-нещо си, те бяха уж маркови и с гаранция, но не съм ги чувал на живо.
Коментар
-
В офиса ни имаме две ето такива:http://www.aliexpress.com/item/Mult-...5336Биват за парите си. Досега нямаме проблеми (вече над 7 месеца). :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Stann написа:GaTio2 написа:Аз пък много се замислям за безжична в банятаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар