Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ за маршрут и хотел в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sasho_n2 написа:
    като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...
    Благодарско колега за маршрута и хотела.Всичко мина идеално,настаних се в Хемус,намерих лесно и посолството.Че взеха и визи им дадоха на дъртите и внучка им.Аз не можах да я видя таз пуста Америка ама щерката ще я види.
    Е46 330d 2++

Коментар

:D Честито!Дано й хареса на щерката, един ден тя да ви води

Коментар

dasteri777 написа:
        sasho_n2 написа:
        като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...
        Благодарско колега за маршрута и хотела.Всичко мина идеално,настаних се в Хемус,намерих лесно и посолството.Че взеха и визи им дадоха на дъртите и внучка им.Аз не можах да я видя таз пуста Америка ама щерката ще я види.
        Честито колега. Радвам се, че сте свършили работа. Лично за мен, Америка е страхотно място, въпреки, че типично по български, не спираме да плюем.

Коментар

Тя е на 10 г и още от сега е луднала за там,чичо и живее от 14 г там.На 26 или 27 Май ще тръгват за два месеца.
          Е46 330d 2++

Коментар

dasteri777 написа:
            Тя е на 10 г и още от сега е луднала за там,чичо и живее от 14 г там.На 26 или 27 Май ще тръгват за два месеца.
            Честито. Чудесно е, че щерката ще види и усети живота там, защото впоследствие ще може сама да определи приоритетите и стремежите си.10 годинки е точната възраст за това. Нито е късно, нито е рано. Успех.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
              dasteri777 написа:
              Честито. Чудесно е, че щерката ще види и усети живота там, защото впоследствие ще може сама да определи приоритетите и стремежите си.10 годинки е точната възраст за това. Нито е късно, нито е рано. Успех.
              Ко говориш ония ден в хотел хич не спа от вълнение.Влязоха в посолството в 8.30 и излязоха чак в 11.00.Баба и вика айде да се отказваме а тя и викала да не си мръднала от тук.Взели им ключове,телефони,колани те.та си държала дънките да не паднат.Аз седнах на 20-30 м от посолството на една ограда,дойде една мацка с един къс автомат и вика тук не може да седиш.А аз хич не мязам на камикадзе.
              Е46 330d 2++

Коментар

Working...
              X