Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ за маршрут и хотел в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помощ за маршрут и хотел в София

Колеги на 6 ще пътувам до София имам нужда от малко помощ.Трябва да ходя до посолство на САЩ та покрай това метро кой е най добрия маршрут да стигна до там?И за някой хотел близо до въпростното посолство?
    Е46 330d 2++

като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...

Коментар

sasho_n2 написа:
      като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...
      То главно питам за да избегна задръстванията зареди строежа на метрото.Щото гледам по новините че било ужас,а не знам по моя маршрут има ли ги тези строежи.Благодаря ти сега ще разгледам маршрута който ми написа.
      Е46 330d 2++

Коментар

Ако избереш маршрута на колегата sasho_n2, имай в предвид, че в интервала 7:30-9:00 по "Черни връх" от кръговото в посока мол-а се образуват чудни задръствания. Като нищо ще си отвисиш 20-30 мин в тази отсечка. Предвиди си време и за намиране на място за паркиране. Ако идваш по-късно като час, не е проблем да се гарираш в мола и да походиш пеш до посолството, не е кой знае колко като разстояние. Повече време се губи в търсене на място за паркиране в района.

Коментар

Колега, аз бих избрал друг маршрут: Идваш по магистралата и захапваш Цариградско. След Плиска (голям син хотел) гледаш за отбивката за хладилника. От там само направо , минаваш под кръговото на телевизионна кула, след това над кръстовището на симеоновско , след това светофара на Токуда, светофара на "Кошарите". Навсякъде си само направо. След последния светофар пътя е еднопосочен през горичка и леко извива в дясно. Следващия светофар е посолството. За хотел не мога да дам инфо.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Колега, аз бих избрал друг маршрут: Идваш по магистралата и захапваш Цариградско. След Плиска (голям син хотел) гледаш за отбивката за хладилника. От там само направо , минаваш под кръговото на телевизионна кула, след това над кръстовището на симеоновско , след това светофара на Токуда, светофара на "Кошарите". Навсякъде си само направо. След последния светофар пътя е еднопосочен през горичка и леко извива в дясно. Следващия светофар е посолството. За хотел не мога да дам инфо.
            На бул. Н. Вапцаров ( при бившия София ленд) става мазало - булеварда е частично затворен в едното платно и движението е еднопосочно....Офиса ми е точно там и повярай ми точно в момента се преминава доста бавно. Колкото до задръстването по бул. Черни връх, след околовръсното, да има го , но за 10-ина мин. се слиза до Парадайса.

Коментар

Не знаех, че има ремонт на Вапцаров. Съжалявам за подвеждащата информация.

Коментар

Ако направиш така, че да си преди 7:30 в района, нито задръствания ще има, нито ще ти е трудно да намериш място за паркиране.За хотел в района - наблизо има, ама са все скъпарски (разбирай - над 100 лв за двойна стая).Ти планираш да идеш от предната вечер, да спиш там, и сутринта да си пред посолството ли?Ако е така, бих ти препоръчал да спиш някъде близо до София, но извън нея - например в Елин Пелин (там има евтини хотелчета - по 40-50 лв двойната стая).Сутринта като станеш по-рано - имаш 20-30 минути до София. Ако се затрудняваш с паркирането - може да паркираш в паркинга на мол Парадайс - от там до посолството е не повече от 5-10 минути ходене, а и е безплатно.

Коментар

Колега, а ти защо искаш да ходиш с колата до посолството и там да ти е хотела?Ако няма друга причина, си намери хотел около метрото където ти е приятно и отиди с метрото, на близо до посолството има метростанция така че няма да ти е голям проблем.Иначе проблеми със задръствания и местата за паркиране в този район са доста неприятни.
                  Bravo JTD 105 '98

Коментар

Благодаря ви колеги,значи си направих резервация в хотел Хемус.66 лв е нощувката без закуска.Трябва 9 да съм пред посолството 9.30 е интервюто.Този хотел бил близо до посолството,мисля пеша да отидем до там а колата да е на паркинга на хотела.Благодаря ви.
                    Е46 330d 2++

Коментар

Това е добър избор, но си дай поне 30-40 мин. за ходенето щото е само баир и като те видят запотен да не си прецакаш интервюто

Коментар

Успех на интервюто!
                        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Мерси колега,то няма аз да ходя за жалост.Родителите ми със дъщеря ми ще ходят при брат ми,той от 13 г е живее там.Но ще присъствам и аз и майката на детето да не би да искат да сме там.
                          Е46 330d 2++

Коментар

dasteri777 написа:
                            Мерси колега,то няма аз да ходя за жалост.Родителите ми със дъщеря ми ще ходят при брат ми,той от 13 г е живее там.Но ще присъствам и аз и майката на детето да не би да искат да сме там.
                            veselin10 написа:
                            Това е добър избор, но си дай поне 30-40 мин. за ходенето щото е само баир и като те видят запотен да не си прецакаш интервюто
                            Това което мога да предложа аз е, да ви закарам. Работя в района и няма да ме затрудните по никакъв начин. 0887561255
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                              dasteri777 написа:
                              veselin10 написа:
                              Това което мога да предложа аз е, да ви закарам. Работя в района и няма да ме затрудните по никакъв начин. 0887561255
                              Ние се знаем с теб даже сме се виждали на ВПД Несебърnai7 ми беше стария ник.Ще се радвам да се видим
                              Е46 330d 2++

Коментар

Working...
                              X