Колеги на 6 ще пътувам до София имам нужда от малко помощ.Трябва да ходя до посолство на САЩ та покрай това метро кой е най добрия маршрут да стигна до там?И за някой хотел близо до въпростното посолство?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за маршрут и хотел в София
Collapse
X
-
като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...
-
sasho_n2 написа:като маршрут от Бургас, бих те посъветвал: АМ Тракия>Околовръстен път ( южна дъга )>На отбивката за Драгалевци се качваш отгоре на кръговото и се пускаш по бул. Черни връх>На кръстовището с ул. Сребърна и бул. Черни връх ( при МОЛ Парадайз), завиваш наляво по Сребърна и след това надясно по ул. Козяк. Отляво ще ти се падне Южния парк и след това от лявата страна е посослството. Изглежда объркващо, но реално е супер лесно, като маршрут. Хотел наблизо...сещам се за хотел Хемус, хотел Маринела ( бившият Японски, който не е никак евтин)...Е46 330d 2++
Коментар
-
Ако избереш маршрута на колегата sasho_n2, имай в предвид, че в интервала 7:30-9:00 по "Черни връх" от кръговото в посока мол-а се образуват чудни задръствания. Като нищо ще си отвисиш 20-30 мин в тази отсечка. Предвиди си време и за намиране на място за паркиране. Ако идваш по-късно като час, не е проблем да се гарираш в мола и да походиш пеш до посолството, не е кой знае колко като разстояние. Повече време се губи в търсене на място за паркиране в района.
Коментар
-
Колега, аз бих избрал друг маршрут: Идваш по магистралата и захапваш Цариградско. След Плиска (голям син хотел) гледаш за отбивката за хладилника. От там само направо , минаваш под кръговото на телевизионна кула, след това над кръстовището на симеоновско , след това светофара на Токуда, светофара на "Кошарите". Навсякъде си само направо. След последния светофар пътя е еднопосочен през горичка и леко извива в дясно. Следващия светофар е посолството. За хотел не мога да дам инфо.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Колега, аз бих избрал друг маршрут: Идваш по магистралата и захапваш Цариградско. След Плиска (голям син хотел) гледаш за отбивката за хладилника. От там само направо , минаваш под кръговото на телевизионна кула, след това над кръстовището на симеоновско , след това светофара на Токуда, светофара на "Кошарите". Навсякъде си само направо. След последния светофар пътя е еднопосочен през горичка и леко извива в дясно. Следващия светофар е посолството. За хотел не мога да дам инфо.
Коментар
-
Ако направиш така, че да си преди 7:30 в района, нито задръствания ще има, нито ще ти е трудно да намериш място за паркиране.За хотел в района - наблизо има, ама са все скъпарски (разбирай - над 100 лв за двойна стая).Ти планираш да идеш от предната вечер, да спиш там, и сутринта да си пред посолството ли?Ако е така, бих ти препоръчал да спиш някъде близо до София, но извън нея - например в Елин Пелин (там има евтини хотелчета - по 40-50 лв двойната стая).Сутринта като станеш по-рано - имаш 20-30 минути до София. Ако се затрудняваш с паркирането - може да паркираш в паркинга на мол Парадайс - от там до посолството е не повече от 5-10 минути ходене, а и е безплатно.
Коментар
-
Колега, а ти защо искаш да ходиш с колата до посолството и там да ти е хотела?Ако няма друга причина, си намери хотел около метрото където ти е приятно и отиди с метрото, на близо до посолството има метростанция така че няма да ти е голям проблем.Иначе проблеми със задръствания и местата за паркиране в този район са доста неприятни.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
dasteri777 написа:Мерси колега,то няма аз да ходя за жалост.Родителите ми със дъщеря ми ще ходят при брат ми,той от 13 г е живее там.Но ще присъствам и аз и майката на детето да не би да искат да сме там.veselin10 написа:Това е добър избор, но си дай поне 30-40 мин. за ходенето щото е само баир и като те видят запотен да не си прецакаш интервютоManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:dasteri777 написа:Мерси колега,то няма аз да ходя за жалост.Родителите ми със дъщеря ми ще ходят при брат ми,той от 13 г е живее там.Но ще присъствам и аз и майката на детето да не би да искат да сме там.veselin10 написа:Това е добър избор, но си дай поне 30-40 мин. за ходенето щото е само баир и като те видят запотен да не си прецакаш интервютоЕ46 330d 2++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар