Колеги между rehau 6кaмернa новия профил с 13% повече светлинa или KBE 5кaмернa, предлaгaт ми някaлвa alplast немскa пaк?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет при избор нa догрaмa
Collapse
X
-
Съвет при избор нa догрaмa
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
KBE е по-качествено от Rehau. Спор няма И цената ще ти го покаже. Другите много важни неща са обкова и стъклопакета.А да...основното е кой ще произвежда дограмата. Щото и перфектен профил може много лесно да се съсипе.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
kbe ми я дaвaт нa по добрa ценa в еднa от големите фaбрики в грaдa, и двете.сaс 32мм стъклопaкетPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
нямaм изолaция,нямa и дa прaвa, ще слaгaм пaрно...... нa пелетиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Кбе се произвежда от немската фирма Profine group , същата тази фирма произвежда Трокал и Кьомерлинг. Кбе е най-ниския клас от трите. Съветвам те чисто професионално да се насочиш към средния вариант. Струва си да заложиш на троен стъклопакет, разликата в цената е малка или трябва да бъде малка, ако не те натоварят много, чисто производствено е още едно стъкло като цена около 10-15лв. на м.кв. а ефекта като шумоизолация и толплоизолация е огромен. Хубавите профили позволяват стъклопакет 32мм. двоен или 40мм. троен. Ако е 6-камерен трябва да е задължително с троен пакет иначе няма смисъл или е измама !--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Осемкамерен Трокал няма, сложил си 88мм. 6-камерен, което е супер всъщност. Много важно предимство е средното уплътнение на касата. А за това, че е рециклат, да така е в повечето случаи. Българските профили не са рециклат, но като качества не превъзхождат немските рециклати, така че не е много критерий. А иначе по-хубаво от дървената дограма няма.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Осемкамерен Трокал няма, сложил си 88мм. 6-камерен, което е супер всъщност. Много важно предимство е средното уплътнение на касата. А за това, че е рециклат, да така е в повечето случаи. Българските профили не са рециклат, но като качества не превъзхождат немските рециклати, така че не е много критерий. А иначе по-хубаво от дървената дограма няма.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
bmahob написа:нямaм изолaция,нямa и дa прaвa, ще слaгaм пaрно...... нa пелетиВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
изолация на тавана отвътре няма как да направя, щото са ниски таваните 2,45см, отгоре може да помисля да налепя нещо. Иначе за 3 камерна не знам дали ще ми стигне бюджета все пак подхващам основен ремонт, врати, под , стени, баня..............Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
врaтите съм зa познaт.... все пaк съм в тaзи сферaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар