Мога да оспоря и двете твърдения Грозна е строго субективно. На мен пък страшно много ми харесва. И Бравото ми харесва де, но те са различен вид купета.Неудобна в никакъв случай не мога да я нарека. Това е може би най-удобната кола, която някога съм имал.
Два дена не мога да стигна до телефона...Усещам, че Пунто-то ме предава... Повече бензин с газ няма да карам, тъй че двигателят ще е дизел, италиански - дали 120 или 150 или повече коне - без значение ще е... е данъка е различен....Качвал съм се на Крома... бях като шофьор в автобус, много висока седалка! Не съм карал, но не е проблем братовчедката има и е дизел, 120 или 150 коня - не помня. За Браво ще се възползвам от предложението по-горе, кой ти бяга от една бира....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Кромата е по-проблемна.Иначе всеки си хвали своето.Бравото има 1,6 и 2,0 мотори. ИМХО , които са по-добър избор.1,6 105 дизел е без ДПФ, което не е за изпускане. Също и турбалан е без променлива геометрия, което за някои е минус, за други е плюс. Въпрос на гледна точка.
Качвал съм се на Крома... бях като шофьор в автобус, много висока седалка! Не съм карал, но не е проблем братовчедката има и е дизел, 120 или 150 коня - не помня.
Сигурно седалката е била вдигната на макс. И тогава да такова е усещането Като я свалиш на макс няма да се чувстваш така.
Да бе, чак пък неудобна Кромата... колега ти до сега явно само S класи и бентилита си карал :D
Кое и е удобното ? Неудобна седалка,лоста на ск.кутия е все едно на някъв бус ... Всеки си знае,но на мен ми е супер неудобна.Не карам с класи,бъдете спокойни.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Е колега Immortal, ще взема да се засегна , има и 150 бензин, но казахме че моторите няма да коментираме.Напълно съм съгласен - кромата е по-практичния автомобил.
Не се засягай, ама Крома няма бензинов фиатски мотор. Използват опелски - барабар със съединителите, дето са по 600 и кусур лева. Затова казах, че нямат нищо общо.А за 150-те коня говорех за дизелите. Щото съм карал Браво 120 к.с.(8V), и тогава ми бяха казали, че няма 150 к.с.(16V) на Браво. Явно са ме заблудили, и така съм го запомнил.Да не коментираме повече двигателите все пак, по желание на автора на темата.
Имах в предвид, че при Bravo 2 има 150 к.с. дизел и 150 к.с. бензин.
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Два дена не мога да стигна до телефона...Усещам, че Пунто-то ме предава... Повече бензин с газ няма да карам, тъй че двигателят ще е дизел, италиански - дали 120 или 150 или повече коне - без значение ще е... е данъка е различен....Качвал съм се на Крома... бях като шофьор в автобус, много висока седалка! Не съм карал, но не е проблем братовчедката има и е дизел, 120 или 150 коня - не помня. За Браво ще се възползвам от предложението по-горе, кой ти бяга от една бира....
Организирайте среща, ще имаш възможност да тестваш и браво 1.9 Multijet 16V 150.
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Да бе, чак пък неудобна Кромата... колега ти до сега явно само S класи и бентилита си карал :D
Кое и е удобното ? Неудобна седалка,лоста на ск.кутия е все едно на някъв бус ... Всеки си знае,но на мен ми е супер неудобна.Не карам с класи,бъдете спокойни.
Между 159 и Крома, избрах Кромата. За това споделям мнението на Имортъла, че е субективизъм.
Хм, може да ти е неудобна на теб колега не знам... но си има няколко позиции за настройване, има и подлакътник, на мен ми е екстра. А относно лоста на скоростните - аз съм с автомат и изобщо не ме бърка. Просто така се изказа, все едно до сега си карал мега комфортните автомобили и се мръщиш на крома
Аз за това подчертах - лично на мен ! Всеки си има предпочитания,аз седнах,местих,намествах,карах,супеееер странно и неудобно ми е.Иначе 159 и комфорт откъм возия няма как да стане.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар