Здравейте, надявам се да ударите едно рамо... Нямах си работа и хванах да изчистя на брат ми настолния компютър. Изчистих го всичко както трябва сглобих, натискам копчето и нищо... Взех да вадя, да слагам, накрая се оказа САТА кабела на харда разбира се. Понеже бях извадил батерийката на биоса се беше реснал и трябваше да настроя наново час и дата. Тръгна си компа с уин7 стигна до там дето 4рите топки се въртят и се сливат в логото на уиндоус и забива... Викам си нещо се е прецакало ще преинсталирам, пускам преинсталация и пак до там стига и забива, от флашка и от диск едно и също. Тествах рамта - няма грешки. Слагах харда на друг компютър зарежда си перфектно, тръгва уина без проблеми. Смених захранването пак така... Махах видеото и пак неще... Вече не знам какво може да е. Помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за Уин7 - забива при стартиране
Collapse
X
-
M5kov написа:Слагай харда на другия комп, сваляй важната информация и го преинсталирай боклика :/Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Надути кондензатори, пак захранване, смяна на сата кабела, клавиатура - нямаш много опции.Накрая смяна и на щайгатаВелосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
BO написа:Пусната опция в биос-а, с която драйверите не се разбират. Да кажем диска си го пуснал в AHCI режим, примерно.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар