krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гараж-сервиз или опит за собствен бизнес.
Collapse
X
-
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
krasio_79bs написа:Твоят труд е зависим и от налични части. Няма как да ми оправиш колата,ако нямаш налични части. При ситуация в която мислиш да стартираш сервиз,то трябва да привлечеш с нещо клиента. Не върви да му искаш 30% отгоре за да му оправиш колата вечерта. Ти би ли ги дал ,ако не си на зор?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Замисли се колко сервиза които работят нощем има в големите градове?В Бургас няма такъв. Има един гумаджия и той дреме като мисирка цяла вечер за има няма 2 коли и все пак лепенето на гума не е като ремонт на окачване или нещо друго.Сервиза трябва да ти е на оживено място за да разчиташ и на нощна клиентела и на закъсали по пътя.Това автоматично те изхвърля от сивият старт.Сервиз нейде из града. Ако съм ти комшия и ми тропаш в гаража посред нощите определено ще имаш проблем.Мен като клиент да ти кажа въобще не ме вълнува по кое време на деня ще ми лежиш под колата.Идвам питам за цена на ремонта и кога да ти я оставя. Свършваш си работата и ми звъниш да си я взема ремонтирана. При клиентите които смяташ да имаш за клиенти ,то не виждам защо да си даваш зор да работиш и вечер.Айде лятото разбирам да работиш до към 22 часа,ама след това си е хабене на здраве и време.Търси си дистрибутор на части с който да работиш на добри цени и не се хаби нощем.
Коментар
-
Имаш право колега, но за по близки клиенти може да се направи изключение, за дистрибутор също ще говоря с хората с авточастите тук, за да може навременно да се свърши работата. Наличност при мен най-вероятно няма да имам докато не се ориентирам към колите и май няма да има нужда ако намеря стабилен доставчик. Маслата мисля да си ги вкарам от чужбина 10тина туби и другото от тук.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Ако нямаш хубав инструмент по добре не се хвящай. Ако имаш проблем с кръст и колена не се хращай. Ако нямаш намерения да четеш докато си почиваш по добре не се хващай. Това от мен. С друго ако мога да помогна знаеш ми телефона.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ако нямаш хубав инструмент по добре не се хвящай. Ако имаш проблем с кръст и колена не се хращай. Ако нямаш намерения да четеш докато си почиваш по добре не се хващай. Това от мен. С друго ако мога да помогна знаеш ми телефона.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Комега, гледам пишеш за две работи, бачкане през ноща. То хубаво, но ако имаш жена... може малко ксто на майтап да звучи, но там си требва к@р, а не разговори по телефона. И ако бачкаш по 15-20 часа...не те виждам. Идеята ми е, че трябва да си наредиш приоритетите хубаво.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Комега, гледам пишеш за две работи, бачкане през ноща. То хубаво, но ако имаш жена... може малко ксто на майтап да звучи, но там си требва к@р, а не разговори по телефона. И ако бачкаш по 15-20 часа...не те виждам. Идеята ми е, че трябва да си наредиш приоритетите хубаво.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Kay_ написа:Комега, гледам пишеш за две работи, бачкане през ноща. То хубаво, но ако имаш жена... може малко ксто на майтап да звучи, но там си требва к@р, а не разговори по телефона. И ако бачкаш по 15-20 часа...не те виждам. Идеята ми е, че трябва да си наредиш приоритетите хубаво.Майтапа на страна, но като човек стъпил с двата крака в залеза на младините си и чакащ зората на старинитеще си позволя и да посъветвам питащия колега flippy89, че с каквото и да се захване никога да не допуска работата да го обсебва така, че да пренебрегва личния си живот и близките в него. Защото това, което човек губи на младини, нивга не може да купи на старини. Па колкото и пари да е спечелил. Аз ВЕЧЕ разбирам, усещам и ме е яд, че не съм вярвал на тази истина. Пропуснал съм толкова моменти, които СЕГА нито мога да върна, нито мога да изживея. Реве ми се с глас.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Причината да се откажа тогава от 2рата работа и голяма част от компютрите беше точно това, парите ми стигаха, но отношенията много ни се развалиха с любимата и почти се бяхме разделили. Така че научих един суров урок още на 3та година от съжителството ни, сега ако ми се получат нещата пък тя може да стой при мен пък и с колега от време на време ще може да си взема някой ден почивка.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
Да, това имах в предвид, но се изразих малко просташки.Понеже, съм го ял тоя, преди доста години с една мацка.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Щом ти е толкова на сърце тая работа и доколкото разбирам имаш достатъчно познания - захващай се. А това пък с жените въобще не разбирам как може да е спирачка. Естествено, че работата ще е на първо място, защото без работа/занаят не можеш, докато без жена, хубаво или лошо, ама може. А тя ако не може да те приема какъвто си и с каквото се занимаваш, какво изобщо ще правите заедно? Пък монтьорите според мен са вървежни сред жените, няма да имаш проблем на тоя фронт. Знам един много добър в Пазарджик, дето е над 60 години и разведен, обаче живее с една дето е по-малка от дъщеря му на години :D
Коментар
-
dikanio написа:Щом ти е толкова на сърце тая работа и доколкото разбирам имаш достатъчно познания - захващай се. А това пък с жените въобще не разбирам как може да е спирачка. Естествено, че работата ще е на първо място, защото без работа/занаят не можеш, докато без жена, хубаво или лошо, ама може. А тя ако не може да те приема какъвто си и с каквото се занимаваш, какво изобщо ще правите заедно? Пък монтьорите според мен са вървежни сред жените, няма да имаш проблем на тоя фронт. Знам един много добър в Пазарджик, дето е над 60 години и разведен, обаче живее с една дето е по-малка от дъщеря му на години :DЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар