Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към Админите: Празнична украса ще има ли форума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко повече сиво и черно, но като цяло е добре.
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Какво става сега не мога да разбера?! Взехте да мрънкате един по един - шрифта бил не знам си какъв, че чака са се стреснали, това пък неработило, онова било тъмно, черно, сиво и т.н. Какво ви става?! На който не му харесва нека го направи по-хубаво - стиска ли ви или само си чешете езиците? Това е украсата, с която разполага форума. Ако можете повече да украсявате, направете го!Усмихнете се бе хора ! Празници идват! Стига с тези филиономии

Коментар

Колеги, много ясно че всеки си има собствен вкус и мнение. Не коментирам коледната украса. Добре е, че я има и браво на колегите, които са се постарали за това. Но къде изчезна бутончето "BGtop" за гласуване за рейтинга на форума ни? Тази сутрин при опит да гласувам отново не можах да го намеря...
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Лично мнение: Хич не ме кефи коледната украса! Ама може би щото още не съм се почувствал коледно.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

мъчих се

да си сложа една весела картинка ама не се справих, защото никога не съм го правила и не знам как, регистрирах се в руския сайт и до там
            Следвай мечтите си))

Коментар

Re: мъчих се

violina написа:
              да си сложа една весела картинка ама не се справих, защото никога не съм го правила и не знам как, регистрирах се в руския сайт и до там
              Не е нужно да се регистрираш. Кликни на картинката ми долу. След това виж темите, които са изредени в ляво. Избираш си някоя картинка, кликваш и ти излизат едни кодове. Копираш BBCode и го paste в профила си в графа подпис и си готова. Хайде сега пробвай :D

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Лично мнение: Хич не ме кефи коледната украса! Ама може би щото още не съм се почувствал коледно.
                Ммда... мен ме кефи, но на 50% Би било хубаво поне сивото от него да се махне... доста е дразнещо да пишем черни букви на сив фон!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А някоя бутилчица червено няма ли да сложите в този коледен стил ? То тези пусти празници не са само елхички и шейнички.
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Re: Към Админите: Празнична украса ще има ли форума?

fiat_love написа:
                    doofiat написа:
                    Може ли да има нещо като празнична украса форума ни?
                    Миналата година направих коледен стил. Готов е и само тряба да се сложи. Време ли е вече?
                    Брей, и кое от него е твое?http://demo.thatbitextra.com/index.p...as%20LightBlue

Коментар

Re: Към Админите: Празнична украса ще има ли форума?

vars написа:
                      fiat_love написа:
                      doofiat написа:
                      Може ли да има нещо като празнична украса форума ни?
                      Миналата година направих коледен стил. Готов е и само тряба да се сложи. Време ли е вече?
                      Брей, и кое от него е твое?http://demo.thatbitextra.com/index.p...ristmas%20Blue
                      Владимире, що не си гледате форумчето, че нещо беше закъсало ами и ти дойде да сереш! За днес стига, достатъчно срахте!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз пак да попитам... този сив фон не може ли да се направи отново бял? Доста е дразнещ, а и не виждам сивото, какво общо има с празниците. Вижте такава муцунка, как изглежда на този фон-
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вече притежавам

Весел подпис май, още не съм проверила де, сега ще видя, чакай да ти благодаря, но не е, ще го направя на лични
                          Следвай мечтите си))

Коментар

Working...
                          X