С пожелания за здраве, щастие и един ден да се завърнеш в отбора с някоя яка Алфа
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Всичко най-хубаво!Здраве, много весели емоции и както писа Kay_- подобаващо завръщане в италианската среда, с нещо ново, лъскаво, мощно...и мн ясно- красиво
Бъди жив и здрав, и винаги с такова чувство за хумор!Честит рожден ден!***На моя рожден ден, без да ги каня, идват малцина избрани. Отначало истинските приятели, след това възмутените съседи и накрая изморен полицейски патрул.***Мъжът ми е рибар от 13 години... За рождения му ден реших да му подаря скъпа хубава блесна... Той я взе повъртя я в ръцете и попита:- Какво е това!?И за да не дойдат полицаите преди възмутените съседи, пояснявам:Ето това е блесна:
Благодаря за пожеланията! Естествено, че не съм се отказал от италианките, отсега заделям за новото Типо и през 2025/26 някъде ще си взема едно 10 годишно на "реални" 123456км :D Или пък ако някой ден мога да си я позволя - Delta Integrale, нищо повече не ми трябва p.s. Това с блесните е много полезно за такива като мен, дето нищо не разбират от риболов :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар