С пожелания за здраве, щастие и един ден да се завърнеш в отбора с някоя яка Алфа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧъРъДъ на dikanio
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
krasio_79bs написа:Може да е странно ,но ти си човека ,който всеки ден ме дарява с усмивки пред компа."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Бъди жив и здрав, и винаги с такова чувство за хумор!Честит рожден ден!***На моя рожден ден, без да ги каня, идват малцина избрани. Отначало истинските приятели, след това възмутените съседи и накрая изморен полицейски патрул.***Мъжът ми е рибар от 13 години... За рождения му ден реших да му подаря скъпа хубава блесна... Той я взе повъртя я в ръцете и попита:- Какво е това!?И за да не дойдат полицаите преди възмутените съседи, пояснявам:Ето това е блесна:
Коментар
-
Благодаря за пожеланията! Естествено, че не съм се отказал от италианките, отсега заделям за новото Типо и през 2025/26 някъде ще си взема едно 10 годишно на "реални" 123456км :D Или пък ако някой ден мога да си я позволя - Delta Integrale, нищо повече не ми трябва p.s. Това с блесните е много полезно за такива като мен, дето нищо не разбират от риболов :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар