Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Простотията българска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote:41abe530ba="MishoMix"]Склонен съм да повярвам и ще се обоснова защо. В сайта на PRIVATEPICKS е описано и подчертано, че членската карта с диска със системите и стратегиите се заплаща само и единствено като наложен платеж в офисите на Еконт. Всъщност, преди да заплатите каквото и да било, Вие имате опция преглед и тест преди да платите. Носете си лаптоп или помолете в офиса на Еконт, да ви пуснат диска на техните компютри, преди да заплатите каквато и да е сума. Членската карта и диска струват 49лв. с ДДС. Преди всичко има форма за обратна връзка със собствениците на сайта, съответно може да си зададете въпросите които ви глождят преди да рискувате. Всеки един грамотен човек може да се усъмни, поради простата причина, че сайта е направен много аматьорски. Защо така - не знам! И другото което е, винаги може да попитата в офиса на Еконт от кой адрес идва пратката и да ви дадат координатите на изпращача на пратката /трите имена, адрес, телефон за връзка./ Нещо любопитно от сайта:"Членската карта ви осигурява изключителни клиентски права и ви дава достъп до всички наши топ услуги. Да ползвате пълната поверителна информация от системи и стратегии, до която имаме достъп -Специални оферти -Дава ви достъп до нашите съвети и препоръки как да се използват стратегиите и как да играете разумно, запазени само за членовете на клуба -Иновации в методите и стратегиите за залагане, всякакви промени по тях, участия в томболи, игри и.т.н.Ако по някакви причини не си 100% удовлетворен/а- то изпрати обратно членската карта и диск и ние ще Ви върнем парите усмихнато и без въпроси."[b:41abe530ba]65 годишен мъж печели по над 5 000 лева месечно от футболни прогнози, с няколко прости метода[url=http://sekirabg.com/%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%87-2/]Цяла България не можа да повярва на очите си! Как младеж се превърна от 18 годишен келеш в ,,паралийско гъзарче
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

MishoMix, ти имаш ли диск с карта вече ?(баси, те балъците били верно под път и над път. сигурно е от са илюминатите, дето пръскат от самолетите..)

1.9 JTD 110hp
      Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

Не мога да повярвам, че и в този форум, готови да се вържат на тези измами?!?!

Коментар

Нещо като пирамидата на SCI май. Ама балъци на този свят колкото ви душа иска.

Коментар

Re: Простотията българска

infineon написа:
            Че е измама е ясно, ама ме изуми начина че е написано като за малоумник.Пък и щом пишат по този начин значи стратегията им действа и народа ни е много прост и наивен.
            Ами то писано за тъпаци, но ме съмнява да има толкова кухи хора да им се вържат.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
              infineon написа:
              Че е измама е ясно, ама ме изуми начина че е написано като за малоумник.Пък и щом пишат по този начин значи стратегията им действа и народа ни е много прост и наивен.
              Ами то писано за тъпаци, но ме съмнява да има толкова кухи хора да им се вържат.
              When in doubt, read the thread.

1.9 JTD 110hp
              Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Епа баце - скачай! Рипай у джазо - после че се пофалиШ!https://www.youtube.com/watch?v=75QXqaTGodE
                Излишно разводняваш темата ти и предишния човечец. Коментираме дали е вярна измамата или не е. Аз обосновах мнението си, базирано от статиите и най-вече на написаното на официалният сайт. Работя от 4 години с Еконт и знам какви са процедурите, а за международни пратки работя с DHL и UPS. В темата не говорим за мен дали ще поръчам нещо! Преди осем години се хванах с подобно нещо, но беше свързано с реклами в сайтове в интернет. Да, имал съм месечна печалба над 200$, но тя реално дойде едва след единадесетия месец. Голямата част от печалбата ми идваше от пирамидната ми система, в която трябваше да влизат колкото се може повече хора. Един вид те работиха за мен чрез дейността им с рекламите и тяхната пирамидна система работеше за тях. Колкото повече участници имаш в пирамидата и наистина работят реално всеки ден, то толкова по-голяма е и печалбата за този, който е на върха на пирамидата. Печалбата за която говоря се обосноваваше на пирамида от 1736 човека. До единайстия месец печалбата ми бе около 60$ месечно - с две думи нищо, защото и пирамидата ми беше под 1000 човека. Две години и три месеца се занимавах с това и в един момент ми писна, защото се вманиачих и много хора взех да игнорирам с тази работа. Просто трябваше да се откажа заради определени скъпи хора за мен и не съжалявам. Скъп човек за мен ми постави ултиматум - дали да си остана с работата за реклами или да си тръгне от живото ми. Не съжалявам, че съм се отказал, защото с тези пари аз няма да забогатея! Така че не всичко е измама колеги. Най-важното което се иска е постоянство и находчивост.
                Ясно е, че в този форум слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим...

Коментар

Баси от кога си мечтая за Бе Ем Ве- нце ... (с многоточие) ! Благодаря Ви добри хора, че ми намерихте решение на проблема! Почти щях да получа импотентност от притеснение, как да си получа BMW-цето... тенкю пийпъл
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

MishoMix написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Епа баце - скачай! Рипай у джазо - после че се пофалиШ!https://www.youtube.com/watch?v=75QXqaTGodE
                    Излишно разводняваш темата ти и предишния човечец. Коментираме дали е вярна измамата или не е. Аз обосновах мнението си, базирано от статиите и най-вече на написаното на официалният сайт. Работя от 4 години с Еконт и знам какви са процедурите, а за международни пратки работя с DHL и UPS. В темата не говорим за мен дали ще поръчам нещо! Преди осем години се хванах с подобно нещо, но беше свързано с реклами в сайтове в интернет. Да, имал съм месечна печалба над 200$, но тя реално дойде едва след единадесетия месец. Голямата част от печалбата ми идваше от пирамидната ми система, в която трябваше да влизат колкото се може повече хора. Един вид те работиха за мен чрез дейността им с рекламите и тяхната пирамидна система работеше за тях. Колкото повече участници имаш в пирамидата и наистина работят реално всеки ден, то толкова по-голяма е и печалбата за този, който е на върха на пирамидата. Печалбата за която говоря се обосноваваше на пирамида от 1736 човека. До единайстия месец печалбата ми бе около 60$ месечно - с две думи нищо, защото и пирамидата ми беше под 1000 човека. Две години и три месеца се занимавах с това и в един момент ми писна, защото се вманиачих и много хора взех да игнорирам с тази работа. Просто трябваше да се откажа заради определени скъпи хора за мен и не съжалявам. Скъп човек за мен ми постави ултиматум - дали да си остана с работата за реклами или да си тръгне от живото ми. Не съжалявам, че съм се отказал, защото с тези пари аз няма да забогатея! Така че не всичко е измама колеги. Най-важното което се иска е постоянство и находчивост.
                    На такива пирамиди, пък какви хора се хващат?. Отваряй днес 200 реклами и си губи времемто за 2$/ден, за да може след 2565694 месеца да вземеш 500$. А мерси... Това желанието за лесни, мързеливи пари е голяма работа.
                    ФИАТ- Пътят е само формалност
                    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                    -----------------------------------------------------
                    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Докато има балъци ще има и измамници.
                      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Plastex написа:
                        Мен пък изобщо не ме съмнява.Казвал съм и пак го казвам - по-голямата част от хората са изключителни тъпаци!

Коментар

Kay_ написа:
                          MishoMix написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          На такива пирамиди, пък какви хора се хващат?. Отваряй днес 200 реклами и си губи времемто за 2$/ден, за да може след 2565694 месеца да вземеш 500$. А мерси... Това желанието за лесни, мързеливи пари е голяма работа.
                          Шопе, това се казва въпрос на личен избор. Господинчо, както аз, така и другите не ни интересува Вие в какво вярвате и на кой Бог се молите. Аз съм отговорил на този, който се е обърнал към мен. Долавям, че се чувствате някак засегнат, а и някой други от коментиращите незнайно за мен защо. Аз изказвам личното си мнение по въпроса и никой, ама никой не може да ми го обърне на 360 градуса. Както аз не оспорвам вашето, моля запазете добрите си чувства към непознатите, ако имате такива според възпитанието ви и тук във форума. Не се опитвайте да налагате мнението си над другите, с различни възгледи от вашите и да се натягате, има други поприща на които се правят тези неща - примерно у дома. С лични пожелание за повече смиреност към Вас.
                          Ясно е, че в този форум слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим...

Коментар

Въпрос с повишена трудност:Накъде ще гледаш, ако се обърнеш на 360 градуса?

Коментар

Immortal написа:
                              Plastex написа:
                              Мен пък изобщо не ме съмнява.Казвал съм и пак го казвам - по-голямата част от хората са изключителни тъпаци!
                              Мен също не ме съмнява. Работата ми е такава, че всеки ден написаното от Дидо ми се потвърждава по много пъти.

Коментар

MishoMix написа:
                                Kay_ написа:
                                MishoMix написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Шопе, това се казва въпрос на личен избор. Господинчо, както аз, така и другите не ни интересува Вие в какво вярвате и на кой Бог се молите. Аз съм отговорил на този, който се е обърнал към мен. Долавям, че се чувствате някак засегнат, а и някой други от коментиращите незнайно за мен защо. Аз изказвам личното си мнение по въпроса и никой, ама никой не може да ми го обърне на 360 градуса. Както аз не оспорвам вашето, моля запазете добрите си чувства към непознатите, ако имате такива според възпитанието ви и тук във форума. Не се опитвайте да налагате мнението си над другите, с различни възгледи от вашите и да се натягате, има други поприща на които се правят тези неща - примерно у дома. С лични пожелание за повече смиреност към Вас.
                                Така...тези определения "човечец", "господинчо"и . т.н. може да си ги използваш у вас към, който искаш. Много добре знаеш смисъла на използваните умалителни (-чо) в дадения случай.Прочети ми двата коментара хубаво (понеже и първия беше насочен към теб) и ми кажи после (ако си успял да ги осмислиш), къде аз съм дал някакво определение с което да те обидя по твой адрес? Понеже се вижда ясно на другите коментарите, точни определения за хора "вярващи" като теб. Така, че тези молби за запазване на добрия тон, не са към мен.НО, щом вече съм набеден за нещо, то поне да си доизкажа. Естествено като спазвам добрия тон.Представи си приятелю, че аз имам стратегии с помоща на които мога да спечеля до 5-10 бона на месец от залагания. Което обърнато в членски карти (по 50лв едната),означава да намирам 100-200 души всеки месец. Което естествено е много по трудно, имайки в предвид "лесните" хилки от залагания. А сега ме светни (понеже вярваш, а аз искам да разбера тоята позиция и мнение), защо аз ще се пъна да правя сайт, да разпространявам такива нагласени писанки по сайтовете, като мога да си залагам и да си правя "лесните" пари? За това от една страна съм против да има реферндуми. Понеже знам, че има много като теб, мислещи неадекватно в дадена ситуация. И се потрисам от ужаса, че %-та хора мислещи с Тв/монитор, ще имат сериозен пръст в моето бъдеще.Колега, да не се обидиш. Аз изказвам личното си мнение, без да се опитвам да го налагам.П.П> А гледам и с пространствената ориентация не си много добре...360 градуса?!
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X