Само поствам[quote]Здравейте, колеги. Казвам се Андрей Тонев и искам да ви споделя моята маниящина, която преобърна живота ми и вече имам пари за всичко.На 20 години съм и живея в едно село в Подбалкана. Миналата година завърших даскало и исках да си купя някакво запазено БМВ тройчица. Не съм някакъв интелигент и бях много слаб ученик, но исках да си имам хубава колица и ланци, часовници, такива работи, нали знаете - младите генгстъри с техните желания
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Простотията българска
Collapse
X
-
Простотията българска
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
ele написа:Аз бих казала, като за човек, живеещ в село в Подбалкана, завършил средно като слаб ученик - много грамотно е написано.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Що бе, пичели човеко!Купете си и вие и също ша спичелити!Няма лъжа, няма измама! Също като онова лекарство за мазна коса - тези, дето си го поръчали, срещу скромната сума, получили луксозно пакетче, в което имало бележка: Обръснете си главата и мазната коса ще изчезне!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
OpenGL написа:Според мен, наивника е този, който е писал това. По-фалшива зарибявка не бях чел. Толкова е фалшива, че даже феновете на $БМВ-тройчица$ биха се усъмнили. Смятай.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:OpenGL написа:Според мен, наивника е този, който е писал това. По-фалшива зарибявка не бях чел. Толкова е фалшива, че даже феновете на $БМВ-тройчица$ биха се усъмнили. Смятай.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
Склонен съм да повярвам и ще се обоснова защо. В сайта на PRIVATEPICKS е описано и подчертано, че членската карта с диска със системите и стратегиите се заплаща само и единствено като наложен платеж в офисите на Еконт. Всъщност, преди да заплатите каквото и да било, Вие имате опция преглед и тест преди да платите. Носете си лаптоп или помолете в офиса на Еконт, да ви пуснат диска на техните компютри, преди да заплатите каквато и да е сума. Членската карта и диска струват 49лв. с ДДС. Преди всичко има форма за обратна връзка със собствениците на сайта, съответно може да си зададете въпросите които ви глождят преди да рискувате. Всеки един грамотен човек може да се усъмни, поради простата причина, че сайта е направен много аматьорски. Защо така - не знам! И другото което е, винаги може да попитата в офиса на Еконт от кой адрес идва пратката и да ви дадат координатите на изпращача на пратката /трите имена, адрес, телефон за връзка./ Нещо любопитно от сайта:"Членската карта ви осигурява изключителни клиентски права и ви дава достъп до всички наши топ услуги. Да ползвате пълната поверителна информация от системи и стратегии, до която имаме достъп -Специални оферти -Дава ви достъп до нашите съвети и препоръки как да се използват стратегиите и как да играете разумно, запазени само за членовете на клуба -Иновации в методите и стратегиите за залагане, всякакви промени по тях, участия в томболи, игри и.т.н.Ако по някакви причини не си 100% удовлетворен/а- то изпрати обратно членската карта и диск и ние ще Ви върнем парите усмихнато и без въпроси."[b:190372c793]65 годишен мъж печели по над 5 000 лева месечно от футболни прогнози, с няколко прости метода[url=http://sekirabg.com/%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%87-2/]Цяла България не можа да повярва на очите си! Как младеж се превърна от 18 годишен келеш в ,,паралийско гъзарче
Коментар
-
Има проблем, има и измама... и тя не е в текста, форума или въобще в нета. Проблема е в това, че в БГ наистина е възможно простак (не прост човек) и селяк (не селянин) да си врътка ланците и да кара БМВ-та (ако караха Мазератита направо щях да съм бесен, сега поне злобея само за това, че нямат въображение). За мен това е истинска мистерия - как става? ...това всъщност не е толкова важния въпрос, по-същественото е ЗАЩО става?!Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Вярвай в каквото си искаш. Аз в моя тъп живот съм научил, че безплатен обяд - НЯМА. Ей така видиш ли за 50лв, някой ще ти даде да направиш едни 100-200 бона. Абеее...всеки си знае за себе си. Интересно ми е, защо такива сайтове с явна измама, не се проверяват и спират, а в същото време се опитват да проконтролират къде по незначителни неща.Ето нещо по интересноhttps://www.youtube.com/watch?v=LVaVxziILksФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар