Най-накрая си закупих мечтания автомобил. Двигателя е 1.9 JTDm 150 к.с. Снимки, че кача до 1-2 дена. Бях пускал тема, че сякаш не върви тая кола, но днес й хванах чалъма и си върви доста добре. Външно няма никакви забележки, въте си има 1-2 косура като за Алфа - например ръчката за отваряне на предния капак се откъсна от купето още в автокъщата. Собственика искаше да я смени с ръчката от една друга Алфа в автокъщата, но и тя беше счупена. Ясно на повечето е така. Другото което е, че нещо леко почуква по окачването като се чува отпред и отзад. Отпред долу горе ми е ясно какво може да чука, но отзад си мисля, че нещо около резервната гума чука, но тея неща ще ги гледма по-нататък. В италиянския талон пишеше на един ред - "Fiat Auto Spa. " така, че оставам в този форум.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля ! Още една Алфа 159 във форума.
Collapse
X
-
Честито, със здраве да си е караш, с пожелание за много безаварийни мото часове. Аз също съм хвърлил оченце на една Алфа със същия мотор. Моля те, сподели си личните впечатление в бъдеще като возия (поведение на пътя - меко или твърдо вози), разход на гориво, обслужване на двигателя като ценово. Всичко за което се сетиш!
-
MishoMix написа:Честито, със здраве да си е караш, с пожелание за много безаварийни мото часове. Аз също съм хвърлил оченце на една Алфа със същия мотор. Моля те, сподели си личните впечатление в бъдеще като возия (поведение на пътя - меко или твърдо вози), разход на гориво, обслужване на двигателя като ценово. Всичко за което се сетиш!Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
GaTio2 написа:Честито колега много безаварийни, май май и аз да взема да се похваля :D, но мина вече месец хаха. И аз си оставам в този форум, даже се чудя пречи ли на алфа да лепна стикер на фиат?!Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Честито колега! Много безаварийни км. занапред!Като съвет, махни пеперудките, колкото е възможно по-скоро, за да не береш ядове, сложи един чип ( ще усетиш съществена разлика в разхода на гориво надолу и във вървежа в положителна насока) и махни ДПФ, за да нямаш бъдещи гловоболия.MishoMix написа:Честито, със здраве да си е караш, с пожелание за много безаварийни мото часове. Аз също съм хвърлил оченце на една Алфа със същия мотор. Моля те, сподели си личните впечатление в бъдеще като возия (поведение на пътя - меко или твърдо вози), разход на гориво, обслужване на двигателя като ценово. Всичко за което се сетиш!
Коментар
-
Честита да ти е ! Явно сърцето е надделяло върху разума за джип.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар