Баси, какъв ли вой ще завият някой моралисти ако по някакво чудо божие ограничат колите до скороста разрешена в страната......караш талига 300 коня, обаче на 140 те реже прекъсвач.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната "Акция Контрол по пътищата" за отчитане
Collapse
X
-
Е какъв е проблема да те ограничава нещо с колко да караш? Лично аз в града се ограничавам на 60км. Имам си го като екстра и го ползвам, е при 60км ме задминават от всякъде.При 140км на магистралата поне ще си сигурен, че няма някой наглец да се лепи на задната броня и да те напъва да се махаш по бързо.
Коментар
-
Plastex написа:Тия дето се трепят и трепят и околните почти винаги са над ограниченията и против тях. Истината е, че повечето, дето се мислят за Шуми не могат нищо. Не просто не могат да карат, а и за нищо друго не стават.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
htp_vesko написа:Колеги, според вас има ли вариянт примерно каквито и промени да се направят по автомобила (които не водят "промяна в конструкцията) да се мине технотест и да се впишат в талона примерно?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:htp_vesko написа:Колеги, според вас има ли вариянт примерно каквито и промени да се направят по автомобила (които не водят "промяна в конструкцията) да се мине технотест и да се впишат в талона примерно?Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Единственото нещо за което бих минал на технотест (сегашната ДЕКА) е след смяна на двигател, всичко друго според мен е незначително и няма смисъл да се минава цялата бумащина, което все пак струва 500лв. Принципно, е доста препоръчително да се мине всичко по закон, но с тази неуредена държава аз не бих си правил труда за друго освен двигател.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Единственото нещо за което бих минал на технотест (сегашната ДЕКА) е след смяна на двигател, всичко друго според мен е незначително и няма смисъл да се минава цялата бумащина, което все пак струва 500лв. Принципно, е доста препоръчително да се мине всичко по закон, но с тази неуредена държава аз не бих си правил труда за друго освен двигател.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар