Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната "Акция Контрол по пътищата" за отчитане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глей тая баварка, ква е яка.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Immortal написа:
      chaveto написа:
      Дразнят всякакви хоум мейд изпълнения и точно заради тях са акциите
      Не е вярно. Акцията е за ВСИЧКИ промени в конструкцията на автомобила - нещо, което е забранено от ЗДвП.Основният интерес на държавата са пропуснатите данъци.Взимаш си кола 100 коня, плащаш смешен данък, чипосваш я и става 140 коня - за които не плащаш данък.Или другия вариант - сменяш двигателя от 1.4 на 2.0 с турбо. Това се хваща най-лесно:-Отвори капака - ха! дай да сверим номера на двигателя... опааа! Кво имаме тука? И т.н.
      Това май няма хващане на място.На един колелга от работа, преди 3-4 години му писаха 10лв фиш за шумово замърсяване. Караше една натокана Хонда Сивик. Баааам, бааааааам
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Re: Поредната "Акция Контрол по пътищата" за отчит

htp_vesko написа:
        Това за децибелите ми е ясно, не ми е ясна цялата процедура. Как ще ти измерят децибелите в 18 и 30 на околовръстното в момент от деня когато е най наторавен трафика? За тръби, генерации и т.н. ням смисъл да се спори, писано е и спорено достатъчно по темата . Колата е доста по тиха от "БМВ-та" и другите бегачки, които се газират по пътищата. Не е направена с цел да се чува от два километра .
        Само да се захванат. Вземат ти документите и те привикват в някое хале наблизо за тия замервания. Май няма такъв, на който да не му е писнало да се режат разни... Интелигенти с порутени барутници по пътищата. Който иска резачка, си я потяга, вози я на платформа до писта, там гони като див, щом го кефи и всички, които нямат пари да го направят, гледаме отстрани и си плащаме глобите, ако ни барнат с неизправна генерация.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

pplk написа:
          Вчера по тивито даваха неква циганска алфа.

Коментар

Plastex написа:
            pplk написа:
            Вчера по тивито даваха неква циганска алфа.
            Глупости, жената каза че колата е била слънце
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
              Глупости, жената каза че колата е била слънце
              Е, да. После стана слънце.

Коментар

Immortal написа:
                chaveto написа:
                Дразнят всякакви хоум мейд изпълнения и точно заради тях са акциите
                Не е вярно. Акцията е за ВСИЧКИ промени в конструкцията на автомобила - нещо, което е забранено от ЗДвП.Основният интерес на държавата са пропуснатите данъци.Взимаш си кола 100 коня, плащаш смешен данък, чипосваш я и става 140 коня - за които не плащаш данък.Или другия вариант - сменяш двигателя от 1.4 на 2.0 с турбо. Това се хваща най-лесно:-Отвори капака - ха! дай да сверим номера на двигателя... опааа! Кво имаме тука? И т.н.
                Е то това си е баш хоум мейд. Махнал половината катализатори, вдигнал конете, сложил ксенонче....Аз нямам нищо против тази акция, даже ми харесва :D

Коментар

То и аз съм за, но нищо не е конкретизирано. Какво ще рече "конструктивни промени"? То тази логика е всичко, което е добавено в и по колата което не е фабрично. Също някой знае ли колко децибела е в "нормата"?
                  Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                  Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

В талона трябва да го пише.

Коментар

Като забранят на производителите на спортни генерации да си продават стоката, тогава и аз ще си махна спортното гърне, нека дойдат да ме спрат от движение
                      punto HGT

Коментар

didich написа:
                        Като забранят на производителите на спортни генерации да си продават стоката, тогава и аз ще си махна спортното гърне, нека дойдат да ме спрат от движение
                        Аз си мислех същото! Един куп магазини продават още един куп стоки и трябва да затворят ако трябва да се спазва названието "променена/изменена конструкция". Сигурно и слагането на спортна седалка се води изменение, или пък спортния волан... И какво ще спрат колата, понеже собственика си е сложил спортна седалка ли? Ами ако е сложил допълнителни измервателни уреди? Пак ли се води за "изменение"?
                        Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                        Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Е ако някой бъде изнасилен с дилдо, то да забранят продаването на дилда ли, защото изнасилването е забранено?
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                            Е ако някой бъде изнасилен с дилдо, то да забранят продаването на дилда ли, защото изнасилването е забранено?
                            Това ако се случи съм сигурен, че ще се съберат една група хора, ще постачкуват и току виж го приели в парламента По обратната логика - наркотичните ве-ва са забранени, пък съм чувал, че доста народ ги употребяват
                            punto HGT

Коментар

кола

Преди да забранят да се преправят колите първо трябва да забранят да се продават- внасятМоже да си купиш ако имаш технотест за промяна на колата или е караш само на писта.другото е само говорене и заплахи.
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Тази вечер бяха напъплили всичките "рацери" в нашето град...Патрулката обаче беше приклещила 5-6 бемвета в един затворен паркинг и копеленцата нещо се вайкаха около количките си <3
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X