Здравейте колеги, реших да пусна тази тема за поредната "акция", на която станах свидетел днес прибирайки се от работа на околовръстното. Имаше повече от 5 патрулки и един паяк. Може би нямаше да ми направи впечатление толкова ако го нямаше паяка, та като го видях се сетих, че тези дни се изписа отново за спирането от движение на коли с "променена конструкция" (монтирано спортно гърне). Та започнах да се занислям с мойта "бегачка" какво да правя
. Зачудих се просто информативно какви са процедурите и съответно какви са ни правата ако недай си боже му се случи на някой да го спрат и т.н. Аз съм с права генерация с едно резонаторно гърне, не мога да кажа че колата ми е много шумна, да по шумна е от обикновенно, но не е нещо фрапиращо. Ако ме спрат обаче със сигурност ще се заяждат. Не я газирам по кварталните улици или нещо такова, считам се за примерен шофьор...
П.П. Въз основа на по горните редове ми се върти из главата да направя модификации по генерацията с цел "стелт режим" която се състои (все още събирам инфо
) от сменяне на сегашната такава с фабрична, обаче с добавена или дроселова клапа или гейт след ламбдата, които да се отварят или на определени обороти или с ел. мотор (както казах все още събирам инфо относно изпълнението). Ще се радвам ако някой сподели мнение по цялата тема.

Коментар