Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната "Акция Контрол по пътищата" за отчитане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси, какъв ли вой ще завият някой моралисти ако по някакво чудо божие ограничат колите до скороста разрешена в страната......караш талига 300 коня, обаче на 140 те реже прекъсвач.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Е какъв е проблема да те ограничава нещо с колко да караш? Лично аз в града се ограничавам на 60км. Имам си го като екстра и го ползвам, е при 60км ме задминават от всякъде.При 140км на магистралата поне ще си сигурен, че няма някой наглец да се лепи на задната броня и да те напъва да се махаш по бързо.

Коментар

Тия дето се трепят и трепят и околните почти винаги са над ограниченията и против тях. Истината е, че повечето, дето се мислят за Шуми не могат нищо. Не просто не могат да карат, а и за нищо друго не стават.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
          Тия дето се трепят и трепят и околните почти винаги са над ограниченията и против тях. Истината е, че повечето, дето се мислят за Шуми не могат нищо. Не просто не могат да карат, а и за нищо друго не стават.
          Така е колега, гледам повечето са млади шофьори с по година - две стаж зад волана. Мислех си, че с глоби нищо няма да стане. Трябва да има контрол по улиците, да има присъствие на пътна полиция за да се ограничат. Също трябва да спрат каруците! Значи каруците не плащат данъци, не плащат гражданска, не ти трябва книжка да я караш, замърсяват по улиците, обаче не ги закачат тях.
          Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
          Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Колеги, според вас има ли вариянт примерно каквито и промени да се направят по автомобила (които не водят "промяна в конструкцията) да се мине технотест и да се впишат в талона примерно?
            Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

htp_vesko написа:
              Колеги, според вас има ли вариянт примерно каквито и промени да се направят по автомобила (които не водят "промяна в конструкцията) да се мине технотест и да се впишат в талона примерно?
              Какво имаш в напредвид колега? Техно тест се преминава при промяна на конструкцията на автомобила,ако не си я променил предполагам ще може да се впише директно в талона. Малко е бюрокрация с тази работа, но ако е упорит човек става всичко.
              Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
              Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
              Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                htp_vesko написа:
                Какво имаш в напредвид колега? Техно тест се преминава при промяна на конструкцията на автомобила,ако не си я променил предполагам ще може да се впише директно в талона. Малко е бюрокрация с тази работа, но ако е упорит човек става всичко.
                Ами по принцип четох че пишеше нещо от сорта на "Всяко едно изменение относно конструкцията на автомобила спрямо купе, ходова част и др. се вписват в талона след извършването на техно тест", което го разбирам като слагане на фланци, спойлер и т.н.
                Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Единственото нещо за което бих минал на технотест (сегашната ДЕКА) е след смяна на двигател, всичко друго според мен е незначително и няма смисъл да се минава цялата бумащина, което все пак струва 500лв. Принципно, е доста препоръчително да се мине всичко по закон, но с тази неуредена държава аз не бих си правил труда за друго освен двигател.
                  Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                  Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                  Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                    Единственото нещо за което бих минал на технотест (сегашната ДЕКА) е след смяна на двигател, всичко друго според мен е незначително и няма смисъл да се минава цялата бумащина, което все пак струва 500лв. Принципно, е доста препоръчително да се мине всичко по закон, но с тази неуредена държава аз не бих си правил труда за друго освен двигател.
                    Така е колега. Да кажеме че си сменя турбото с по голямо, как ще разберат? На дино ли ще ме водят? Също съм сложил по голям кулер, незначително както казваш. Безмислена работа е тая, точно както се казва "отчитане на дейност".
                    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                    X