Ами като попаднат на "точния човек", ето какво става.Статията е от 2002г., но важни са последствиятаhttp://www.vesti.bg/novini/raneniiat...venciia-384036Бивш военен простреля футболиста Стойчо СтоиловНО, ето и допълнението:Освободиха предсрочно от затвора старшината, стрелял срещу Стойчо Стоилов. Окръжният съд в Благоевград тогава постанови 10 години затвор за бившия военен служител. По-късно обаче Върховният касационен съд намали присъдата на шест години лишаване от свобода. Симеон Мечев е освободен предсрочно от затвора за добро поведение. Той изкара в килията само четири години. http://infomreja.bg/osvobodiha-preds...ilov-1616.htmlВоенния изкара в пандиза 4 години, но Стойчо Стоев си остана инвалид за цял живот.Наистина в такива моменти не мислиш, но последствията след това могат да бъдат непоправими за едната и/или другата страна (в случая не оправдавам никой).Но иначе, да - с ръка на сърцето мога да кажа, че чувството да те "насерат" по този начин не е никак приятно, но пък погледнато от другата страна, не мисля че щях да се чувствам повече мъж с шевове по главата и изкуствени зъби. Отмъщение винаги може да има, всеки знае за "хората", които за четири цифрени суми правят чудеса, но до колко ще се оправдаят средствата за него (отмъщението) и какво ще е удовлетворението е друг въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конфискация на хладно оръжие от автомобил-на какво основание
Collapse
X
-
naskobg написа:krasio_79bs написа:Колегата ми го прибраха в у немско за една вечер в ареста ,заради кухненски нож в сака. Бил 12см,а по техният закон не можело да се носи повече от 10 см. Една вечер в ареста,сутринта пред съдия и 200 евра глоба. Ножа му бил в сака със храната в багажника. Случката е от преди 5-6 години.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
кола
Брадва не ти трябва щото не може да сечеш безразборно в гората -напримерПреди в ЛАДА имаше като инструмент лопаткаНе знмам как биха реагирали тукашните полицай ако видя такова снаражение То може да се ползва за добри и не добри цели уж с двойно предназначение а и си ги продават по магазините и комплект http://vromos.com/studioweb/uploads/...ing-vromos.jpg
Коментар
-
Kay_ написа:naskobg написа:Kay_ написа:И да...тъп народ смеgamma написа:В оригиналната опаковка
Коментар
-
naskobg написа:Не всички ножове са в опаковки. :DAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
naskobg написа:Kay_ написа:naskobg написа:Kay_ написа:И да...тъп народ смеgamma написа:В оригиналната опаковкаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Немски закон за ножове.
Stefanaki написа:naskobg написа:Не всички ножове са в опаковки. :D
Коментар
-
Ma®tin написа:..........при "акция" на полицията с участието на маскирани служители на жандармерията, след обиск в колата са му отнели рибарски нож (към 12см), малко джобно ножче Викторинокс и малка брадва. .................Ma®tin написа:До колкото разбрах, нищо не са му писали - актове, протоколи, фишове........................Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
-
garfunken написа:Ma®tin написа:..........при "акция" на полицията с участието на маскирани служители на жандармерията, след обиск в колата са му отнели рибарски нож (към 12см), малко джобно ножче Викторинокс и малка брадва. .................Ma®tin написа:До колкото разбрах, нищо не са му писали - актове, протоколи, фишове........................Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Kay_ написа:Днес слушах по радиото, че в Сф ще има акция за колани и светлини. Ще напишат някой друг фиш за 10-20лв, ще им бутне някой 10ка и всичко е ОК.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Вчера ми се наложи да пообикалям София доста пъти. Прекосих я цялата поне 5 пъти. И такива хайи имаше навсякъде. И винаги спираха най-големите коли. А8, С, 7-ца и подобия.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мале мале. Аз в колата имам нож ползвам като ходя за риба ама си хладно оръжие. Е имам и чук и мога чупя капачки, имам въже за теглене, може да обеся някой или поне да го влачя зад колата по цариградско, имам и няколко чифта клещи вадят зъби и нокти всякакви. Ами че ако ми конфискуват всичко то могат да отворят железарияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар