Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разкарам акутиализацията за windows 10?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък не мога да вдяна, защо като имате инсталиран 7 или 8, не мигрирате към 10?Същото е, както когато излезе виста и 7, защитавахме добрия ХР...
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Ами да кажем, че половината програми които са ми инсталирани на служебния комп ще спрат да работят, защото лицензът им е вързан към серийния номер на диска, на Уиндоуса и т.н. и имам право на ограничен брой нови лицензи (3 или 5). Отделно има много оплаквания, че ъпдейта може да завърши със син джам и дотам...
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Щом е лицензиран, нищо не губиш с надстройката до 10. Всичко си остава така, както ти е било и всичко си върви, както е вървяло със 7-цата.Ако не ти хареса, имаш поне месец да си върнеш стария 7, като отново нищо няма да ти затрие и всичко ще си е там, където си го оставил.Цялата процедура отнема около час. Досега съм ъпдейтвал 5 компа, също лицензирани, служебни и нищо не се е затривало, като само на единия съм върнал 7-цата - така искат, защото така Относно синия джам, ако се появи по време на ъпдейта (което е малко вероятно), връщаш на 7 веднага, за да не си играеш да го оправяш после.Случи ми се веднъж, но си беше при нова инсталация. Оправя се, не е като синия джам на ХР След като минаха и актуализациите, не се е появявал на този комп, макар, че работи почти денонощно вече месец.
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

dabadaba написа:
          ..... Всичко си остава така, както ти е било и всичко си върви, както е вървяло със 7-цата.....
          Я да видим ако мина на 10-ка как ще ми работи TV-USB DVB-T стика който работи само с Windows Media Center ? A?Не се изказвай толкова крайно. И да добавя , че версията 1511 която е в момента е по-калпава от 14-ката. Няма да обяснявам обаче защо
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не съм забелязал, при мен всичко което ползвам си работи, че вече и на 64 бита на малкия комп, а със 7-цата не можеше и бях на 32

Коментар

vital написа:
              emzo написа:
              Направи си рег файл със следното съдържание:
              Windows Registry Editor Version 5.00; Created by: Shawn Brink; http://www.tenforums.com; Tutorial: http://www.tenforums.com/tutorials/6...s-7-8-1-a.html[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindows GWX]"DisableGwx"=dword:00000001
              ако те мързи или не вдяваш, цък тук и го стартирай
              Благодаря!
              От мързеливите още едно Благодаря!
              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Днес без да ме питат ми инсталираха 10- като... в момента върви качването, ще видим...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За добро или лошо и на мен в понеделник ще ми инсталират 10 на служебния комп.В къщи подобно нещо няма да допусна да се случи Далеч не всички програми от 7 работят на 10. Ако ползвате само офис пакет - ОК, ама...

Коментар

Моя беше 8.1 хоум.За сега никаква промяна не виждам...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                      Далеч не всички програми от 7 работят на 10. Ако ползвате само офис пакет - ОК, ама...
                      И кое от 7 не работи на 10? Все някой се оплаква от десятката, само аз ли съм доволен? Дори съм с офис пакет 2016, който си е най-добър от всички преди него, а съм започнал с офис пакет 97.

Коментар

Working...
                      X