pr_00f написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Равносметка колко разходи за 1 км
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Esper написа:Мдаа, математиката не е за всеки. Корекция. Няма да смятам пак че да не изляза на минус Тази тема ме провокира да си корегирам екселския файл за една по-глобална... стъкмистика
Коментар
-
Верно сметките са лоша работа. Многото смятане файда няма. С тях и без тях парите си текат. Аз се отказах и разхода да си засичам вече. То си е направо... Не съм предполагал, че колата е чак такава екстра и вече разбирам баща ми що си ползва колата само за извънградско или за "извънредно наложителни" случаи. Скоро правих подобна сметка за това колко пари давам за храна навън-като съм на работа. Ех... сметки...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
аз съм горе-долу на нула откъм разход на гориво, щото ми поемат 80% от разходите за пътуване до работа...но разходите ги доказвам с билетчета... няма да ви казвам какво търсене на билетчета пада сега имам подредени на няколко различни превозвача от 0.30 лв. до 8.00 лв. всякакви....водя си другите разходи и като погледна колко е станала колата след като я купих... свят ми се завива... горе-долу колкото една любовницаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
gdd55
Tornado написа:Ремъци,ролки,накладки,гуми дали съм забравил нещо или само ей така да пълним темата.
Коментар
-
Tornado написа:Ремъци,ролки,накладки,гуми дали съм забравил нещо или само ей така да пълним темата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Малко безмислена ми се струва тази тема!? Всеки собственик на автомобил подържа колата си по различен начин. Един ходи в сервиз щом чуе клопане, а друг чува клопане, но чака клопащото "нещо" да се счупи и тогава го сменя. Един си купува стелки за зимата, друг кара с летните. Един има всесезонни гуми, друг летни и зимни. На един колата му гори 10 газ, на друг 10 литра А98. Въобще... малко, или много колата си е набутвация за сметка на удобството да я имаш! Дали си немърлив, къде от неразбиране, къде от това, че не можеш да сменаш всичките и консумативи това е друга тема. Въобще локуми може да разтягаме до Чикаго и назад!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Мойта равносметка - ако смятам само бензина 0.19 лв/км, ако смятам и поддръжката - 0.99 лв/км (?!??). Въпросът е че скоро съм взел автомобила и си има неща за стягане. Надявам се да не се налага да се стягат пакFiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар