Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Равносметка колко разходи за 1 км

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Равносметка колко разходи за 1 км

След грубо пресмятане около всички разходи откакто съм собственик на автомобила си и съм изминал 24000км сметнах че всеки километър ми коства около 20 стотинки.В тази сума влизат всички разходи като се започне от регистрацията и номерата и се стигне до ежедневното гориво не съм пропускал нищо.Ето и някой от тяхКаско 1бр 560лвАларма 1бр. 140лвВинетка 1бр. 58лвНомера и рег. 1бр. 56лвГр.отгов. 1бр 80лвДанък 1бр. 29лвГориво 24000км х6,5л/100 1560лх1,70 2652лв.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Равносметка колко разходи за 1 км

Tornado написа:
    След грубо пресмятане около всички разходи откакто съм собственик на автомобила си и съм изминал 24000км сметнах че всеки километър ми коства около 20 стотинки.В тази сума влизат всички разходи като се започне от регистрацията и номерата и се стигне до ежедневното гориво не съм пропускал нищо.Ето и някой от тяхКаско 1бр 560лвАларма 1бр. 140лвВинетка 1бр. 58лвНомера и рег. 1бр. 56лвГр.отгов. 1бр 80лвДанък 1бр. 29лвГориво 24000км х6,5л/100 1560лх1,70 2652лв.
    включи и цената на колата :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аааааа няма.

Коментар

Браво!При мен списъка е дълъг и няма да поствам, обаче:Пробег: 42013.00км.Разход: 3380.82лв.Цена на км: 0,08лв или както каза колегата, 8 стотинки. Хайде - 10 да са.От мен да мине :D В сметката не влизат застраховки, данъци, аларма, гориво и цена на колата.И положително съм забравил да запиша някоя дреболия.Не е много розово но е факт.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Какви са тези 12лева и 43 стотинки на км грешка ли си допуснал за тези пари на 1км ще се разходиш в космоса

Коментар

8 стотинки на 1 км без тези екстри.не влизат застраховки, данъци, аларма, гориво и цена на колата.

Коментар

Tornado написа:
              8 стотинки на 1 км без тези екстри.не влизат застраховки, данъци, аларма, гориво и цена на колата.
              Мдаа, математиката не е за всеки. Корекция. Няма да смятам пак че да не изляза на минус

Коментар

Tornado написа:
                Какви са тези 12лева и 43 стотинки на км грешка ли си допуснал за тези пари на 1км ще се разходиш в космоса
                Пичове, нещо и двамата сте в грешка..... Торнадо, цената не искаш, но поне си длъжен да включиш амортизациите на колата.Въпреки тях, нещо сметката ти не ми се връзва.Както и да е! Според летните ми изчисления /служа си доста добре с EXСEL/, излизаше по-евтино да ходя всеки ден на работа с такси/ 7.5+7.5=15км/,да си ходя 2 пъти в месеца на село /2х300=600км/ и през годишната ми отпуска / около 20дни/ да ползвам КОЛА ПОДНАЕМ.Аре моля те , реши още веднъж задачката, но с всичко което плащаш по колата... калкулативен обект "КОЛА"!!!!???? А иначе МЕРАК СЕ ГАСИ С ПАРИ!!!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Забравил си и смяна ремъци+филтри+масло...
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Някой накладки ли каза?

Коментар

doofiat написа:
                      Някой накладки ли каза?
                      И гуми и гуми каза някой, че откак не ги дават без пари са си сериозен разход.
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

И аз бях стигнал до заключението, че с такси е по-евтино да се придвижваш отколкото с личен автомобил, НО пък се лишаваш от удоволствието да шофираш в софийските задръствания и пропускаш шанса да минеш 10км за 1.5 часа Абе друго си е да си караш сам колицата
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ремъци,ролки,накладки,гуми дали съм забравил нещо или само ей така да пълним темата.
                          Прикачени файлове

Коментар

Аз отдавна съм се отказал да смятам. Иначе си излиза най- добре с кракомобила.@Нино - Все пак се пише EXCEL
                            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Тази тема ме провокира да си корегирам екселския файл за една по-глобална... стъкмистика След включване на всичко + 500лв за евентуално забравени неща и средна цена на горивото 1.50лв, оказа се че баба Темприера до момента ми се е хванала 11146.19лв. Това за километрите които съм направил се получава 0,27лв на колометър.Общата сума е стряскаща за кола на 15 години, но все пак такситата отдавна не са по 27 стотинки А ако попадаш често на такъв сървис, съвсем излизам на далавера

Коментар

Working...
                              X