wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължителна застраховка гражданска отговорност ?
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Оригиналната новина за сваляне от регистрация без ГО(цитат, 10.1.2016):===============,,Целта е да се разреши проблемът с автомобилите с българска регистрация, ползвани от румънски, италиански и други граждани в чужбина. След това за катастрофи, предизвикани от тях, плаща българският Гаранционен фонд
Коментар
-
Не претендирам за дълга памет по въпроса. Това, което съм чел е, че се прави всичко за оправяне на статистиката както вече казах, колко от колите притежават ГО. Според мен не е възможно сценарий да се плаща само на чужденци, нали ще ги засипят дела за дискриминация.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
VET написа:А колегата Тамбудханец и колегата НаскоБГ, абе хора Вие къде живеете ??? Или ще ми кажете, че в тая скапана държава където всичко е направено понай-идиотския начин, спазвате закона буква по буква винаги и навсякъде. Наско ти преди да направиш нещо първо проверяваш как точно е законовото положение ли?VET написа:Реставрирам коли, пояснявам за тези със законите. Отнема много време, съответно когато колата е годна да излезе на пътя отивам плащам гражданска, отивам на преглед и така я пускам в движение.
Коментар
-
[quote:653f3035d7="wwalker"]Оригиналната новина за сваляне от регистрация без ГО(цитат, 10.1.2016):===============,,Целта е да се разреши проблемът с автомобилите с българска регистрация, ползвани от румънски, италиански и други граждани в чужбина. След това за катастрофи, предизвикани от тях, плаща българският Гаранционен фондVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Точно къде е хитруването ми при положение, че ти самия казваш, че така както процедирам няма проблем. Да ама аз бих имал проблем ако ми спрат колите от движение и ми се налага да губя време и пари да ги пускам отново в движение. Значи държавата може автоматично да ми спира колата от движение, но не може да ми я пуска в движение автоматично ами трябва аз да ходя да вися по опашки и да плащам такси и глоби. И то без реално да съм извършил нарушение. А относно другите страни където трябвало да отида да хитрувам, пак говориш смешни работи. Защото в коя и да е друга страна не се налага да хитруваш, защото има хора, които мислят как да олеснят живота на съгражданите си, а не да го вгорчат. В моя случай, колите ми щяха да попаднат в категория Ретро и щях да се ползвам с всякакви облекчения, а не да се чудят как да ме натоварят с такси и глоби.
Коментар
-
И аз днес платих поредната вноска по гражданската за да е всичко Ок пред закона и да нямам ядове с ония киеци с изгнилите бяло сини астри ако ме спратМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
[quote:e980c63dc7="wwalker"]Оригиналната новина за сваляне от регистрация без ГО(цитат, 10.1.2016):===============,,Целта е да се разреши проблемът с автомобилите с българска регистрация, ползвани от румънски, италиански и други граждани в чужбина. След това за катастрофи, предизвикани от тях, плаща българският Гаранционен фонд
Коментар
-
VET написа:А относно другите страни където трябвало да отида да хитрувам, пак говориш смешни работи.
Коментар
-
naskobg написа:VET написа:А относно другите страни където трябвало да отида да хитрувам, пак говориш смешни работи.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Мисля че това е рекет за пълнене на частни фирми.За мотопеди 70-80 лв та и до 100 за годинаhttp://www.broko.bg/za-kolata/grazhd...ovkataДори и транспорта в заводите трябвало да се застраховат въпреки че може и да не излизат на улицата тук в сайта пише /Вреди породени от незастраховаеми рискове / това ми звучи като вратичка да не плащат Може ли някой да ми каже Винаги ли плащат при гражданска или отказват
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар