moko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с Антифриза и течността за чистачките
Collapse
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
веднъж карах с този антифриз и се наложи да сменям гарнитура на главата,по главата се бяха образували малки язвички,в блока имаше поне един литър кафява тиня наложи се да промивам охладителната система ,сега съм с антифриз на приста и от около месец си ми стоисин на цвят,сега се сетих че мотокса се беше обезцветил.антифриза го бях взел от метро,и се възмущавам от политиката да се прекара клиента и никакъв качествен контрол.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
trace написа:moko написа:trace написа:Че к’во му на Мотокса :D Карам 2-ри месец и няма проблеми :P
Коментар
-
dan4o написа:веднъж карах с този антифриз и се наложи да сменям гарнитура на главата,по главата се бяха образували малки язвички,в блока имаше поне един литър кафява тиня наложи се да промивам охладителната система ,сега съм с антифриз на приста и от около месец си ми стоисин на цвят,сега се сетих че мотокса се беше обезцветил.антифриза го бях взел от метро,и се възмущавам от политиката да се прекара клиента и никакъв качествен контрол.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
trace написа:п.с.с. Това малко ми прилича на темата - "Не сипвайте бензин/дизел от еди къде си".Карам всеки ден и не откривам абсолютно никаква разлика между гориватана големите вериги бензиностанций (зареждам както ми падне на Шел, ОМВ и Темпо). Обаче е пълно с теми - "Бензина на Шел не струва" и тем подобни.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аааа, аз съм си на бензин И върви на пушка. 1200-1500 само когато я запаля и е студено навън, на празни обороти )))))Иначе току виж се запушили дюзи А разни незнайни бензиностанции ги пропускам, то е ясно.Преди време имах един Нисан и ходех да зареждам на Суходол на еднабензиностанция - беше по-евтино с около 15-20 стотинки. Резултата е ясен - колата не върви, гореше много повече и спрях да ходя там.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар