...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с Антифриза и течността за чистачките
Collapse
X
-
Според мен всички сме един дол дренки и не виждам смисъл да съдим само един производител, след като едва ли има изключения...Той е изкупителна жертва за другите, те няма да се поучат ...и всичко си остава постарому - откъм качество - само дето една фирма е осъдена...за да се увеличат продажбите на друга :D ...песъчинка на плажа...П.П.Продължавам да си мисля че конкретния производител е попаднал на мушката НЕ заради интересите на потребителя, а заради интересите на ... конкуренция примерно...или защото не е подкупил някого...достатъчно...
Коментар
-
Днеска си взех от OMV течност за чистачките, всъщност дадоха ми я на промоция след като си измих колата там. Има мириз на ябълка, зелена, не си спомням точно името ... някой да е ревал от нея? Щото смених старата с нея. От старата каква гнас изтече просто не е истина! Ако някой се чуди как да си източи старата течност маха моторчето и изтича всичко.Търсих и антифриз, гледах за марков (Paraflu, Castrol, Mobil, Shell) ама не намерих никъде, накрая си взех пак от OMV някакъв немски за 11 лв. 1 литър, дано не съм сгрешил. Само български боклуци по 3-4 лева се продават ...
Коментар
-
wwweb написа:Днеска си взех от OMV течност за чистачките, всъщност дадоха ми я на промоция след като си измих колата там. Има мириз на ябълка, зелена, не си спомням точно името ... някой да е ревал от нея? Щото смених старата с нея. От старата каква гнас изтече просто не е истина! Ако някой се чуди как да си източи старата течност маха моторчето и изтича всичко.Търсих и антифриз, гледах за марков (Paraflu, Castrol, Mobil, Shell) ама не намерих никъде, накрая си взех пак от OMV някакъв немски за 11 лв. 1 литър, дано не съм сгрешил. Само български боклуци по 3-4 лева се продават ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:wwweb написа:Днеска си взех от OMV течност за чистачките, всъщност дадоха ми я на промоция след като си измих колата там. Има мириз на ябълка, зелена, не си спомням точно името ... някой да е ревал от нея? Щото смених старата с нея. От старата каква гнас изтече просто не е истина! Ако някой се чуди как да си източи старата течност маха моторчето и изтича всичко.Търсих и антифриз, гледах за марков (Paraflu, Castrol, Mobil, Shell) ама не намерих никъде, накрая си взех пак от OMV някакъв немски за 11 лв. 1 литър, дано не съм сгрешил. Само български боклуци по 3-4 лева се продават ...
Коментар
-
wwweb написа:Търсих и антифриз, гледах за марков (Paraflu, Castrol, Mobil, Shell) ама не намерих никъде, накрая си взех пак от OMV някакъв немски за 11 лв. 1 литър, дано не съм сгрешил. Само български боклуци по 3-4 лева се продават ...
Коментар
-
trace написа:Че к’во му на Мотокса :D Карам 2-ри месец и няма проблеми :PVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Sandeto написа:А някой знае ли каква е разликата м/у етанол и моноетанол и дали може да се смесват без да си влияят отрицателно на качествата?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар