Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте с Антифриза и течността за чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В общия случай казанчето се точи с маркуч използвайки закона за скачените съдове. Като внимаваш да не си пиинеш от гнусния ментак!
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
      В общия случай казанчето се точи с маркуч използвайки закона за скачените съдове. Като внимаваш да не си пиинеш от гнусния ментак!
      Може да се дъпне нагоре цялото електромоторче което стои отстрани, в най-ниската точка на казанчето.Държи се само на един гумен пръстен.При мен излезе съвсем лесно.Иначе рискуваш, много рискуваш да оцениш вкусовите качества на синята гнъс.Айде патока да е - понася се
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

...
        Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
        Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

http://www.clubford.org/forum/viewto...онетата имала две страни !Аз също си купих Мотокс , не съм го налял още , но колеги не всявайте смут Ами ако сте наляли концентрат а пръскалките им е дошло времето и да е станало немислимото

Коментар

mita написа:
            Преди два дни сли сложих MOTOX за чистачки, ама сега като чета отзивите, особено за клапанчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 ...Май ще сменям течността. Кофтито е че казанчето не се точи, ами трябва да се демонтира...
            Малко вероятно е да се развалят от течността за чистачките. На моето Браво също бяха развалени, а колата е вкарана от Италия и то от място където температурата не пада под 10 градуса зимата, така че собственика едва ли е ползвал подобни неща.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Нещо не я видях тази другата страна... Между другото, аз също патих преди време с
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

pecho не знам какво да ти кажа ! не прочете ли какво са изписали за мотокс в форд форума ???нещо? искам да кажа че не е виновна течността която сипваме , при това че има метанол е нормално ако има етанол няма да е 3 а 10лв относно боклуците те са си били още преди да сипете вътре ! :P

Коментар

donnna написа:
                  затова колеги - слагайте си паток / слаба ракия - около 30 градуса - за тези които не знаят какво е / в казанчето за чистачките!!!хем ще ви мирише на хубаво , хем ще имате оправдание пред катаджиите, що миришете на ракия - ми то от течността за чистачките
                  :D
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Ето ги и самите производители на MOTOXhttp://aromatic.bg/index.php
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Има и друг вариант! Бутилка вода до вас в колата. В случай на нужда отваряш джама и сипеш по стъклото

Коментар

Tornado написа:
                        Ето ги и самите производители на MOTOXhttp://aromatic.bg/index.php
                        Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика. След това което прочетох тук за тях /нищо, че са от прекрасния град Казанлък/ - ще си купя техен продукт на ... куково лято! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                        Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
                          ... Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика...
                          [i:feae8b169a]
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                            [quote:88fbd86b67="masterkar"]... Мале, мале - 49 продукта за Автокозметика...
                            [i:88fbd86b67]
                            Среден разход на газ

Коментар

Не знам нищо за фирмата, нито за продуктите й. Но съдейки по описанията ви - АКО тази фирма произвежда и разпространява чрез големи търговски вериги толкова богата гама продукти...ми хрумва мисълта, че може би нищо йм няма на продуктите, а по-скоро някой е започнал кампания срещу въпросната фирма, за да напълни собственото си (или нечие приятелско) джобче. По пътя на размишленията какво ще направи наше величество масовият потребител след такива "отзиви"? Ами ще спре да си купува тази марка и ще търси друга евтина течност за чистачки. Също толкова евтина и също толкова качествена. А може би дори малко по-скъпа. И също толкова качествена. И какво се случва с ..."ароматик" ли бяха? Ми фалират и ги купувам на безценица...Лепвам им моите етикети. И ето ви друга марка ...консуматив.Старото качество...

Коментар

Chaos_ написа:
                                Не знам нищо за фирмата, нито за продуктите й. Но съдейки по описанията ви - АКО тази фирма произвежда и разпространява чрез големи търговски вериги толкова богата гама продукти...ми хрумва мисълта, че може би нищо йм няма на продуктите, а по-скоро някой е започнал кампания срещу въпросната фирма, за да напълни собственото си (или нечие приятелско) джобче. По пътя на размишленията какво ще направи наше величество масовият потребител след такива "отзиви"? Ами ще спре да си купува тази марка и ще търси друга евтина течност за чистачки. Също толкова евтина и също толкова качествена. А може би дори малко по-скъпа. И също толкова качествена. И какво се случва с ..."ароматик" ли бяха? Ми фалират и ги купувам на безценица...Лепвам им моите етикети. И ето ви друга марка ...консуматив.Старото качество...
                                Съгласен съм и с теб! Прочети предишния ми пост
                                masterkar написа:
                                Ако написаното за MOTOX се потвърди на 100% предчувствам, че се заформя ГРАНДИОЗЕН скандал - неустойки, дела, ... и т.н.
                                Очакваме включване от moko естествено когато има възможност /право/ да пише!
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X