Нищо и няма на фирмичката. Много им пука на пичовете, че в нашия форум си чешем езиците. Така като гледам започнали са да изнасят и в чужбина - мога да им пожелая да продължат да завземат все повече чужди пазари!п.с. Само времето ще покаже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с Антифриза и течността за чистачките
Collapse
X
-
А може би истината е някъде по средата - примерно антифриза им не отговаря на тестовете за корозия, течността им за чистачки съдържа метилов спирт, но чисти добре и не замръзва (а пък който я пие - ослепява). И заедно с това тече кампания (с намесата на медиите) за очерняне с цел да се избута малко от пазара на големите играчи... Аз лично все още не виждам причина защо пък течността за чистачки да не съдържа метанол.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Vladim написа:Аз си направих един тест. Сложих в една капачка концентрат за чистачки (по-концентрираният от двата варианта, които продават) и пуснах вътре няколко пластмасови парченца. След 24 часа нищо им няма на пластмаските, само течността се е поизпарила доста
Коментар
-
masterkar написа:И двете са алкохоли и водят до разяждане на пластмасите, т.е. не трябва да се съхраняват в пластмасови съдове!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:masterkar написа:И двете са алкохоли и водят до разяждане на пластмасите, т.е. не трябва да се съхраняват в пластмасови съдове!
Коментар
-
Vladim написа:Е добре де... да си я сипя ли тази течност, която така и така съм си купил в съда на стякломиячките, или да е изсипя в мивката?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
syscop написа:Ако метиловия алкохол разяждаше пластмасите едва ли щяха да продават концентрата в PVC шишетаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:syscop написа:Ако метиловия алкохол разяждаше пластмасите едва ли щяха да продават концентрата в PVC шишета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар