Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите #2 :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Cinquecento_S ограничител на оборотите #2 :)

Е ... явно има ... баща ми го понатисна и на втора на 80 км/ч се включи ограничителя ... голяма мания

Малката "Пържилка" сигурно и се стопяват лагерчетата

Коментар

spoty написа:
      Малката "Пържилка" сигурно и се стопяват лагерчетата
      Ами почти Никой друг неможе да докара такъв висок разход с напълно изправен двигател, освен баща ми

Коментар

Ми ти чак са ли откри че фичето има прекъсвач
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
          Ми ти чак са ли откри че фичето има прекъсвач
          Просто всички ни беше жал да го натиснем, но когато уверих баща ми, че има той просто ей така реши да го пробва Аз до 75 някъде съм го натискал, но не по-нагоре

Коментар

Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!

Коментар

spoty написа:
              Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
              а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно )Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани

Коментар

kiler_4o написа:
                spoty написа:
                а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно )Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани
                Абре кви са тия филми където се вкарваш бре ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как :D Ма айде нема да те учиме на лоши работи
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
                  kiler_4o написа:
                  spoty написа:
                  Абре кви са тия филми където се вкарваш бре ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как :D Ма айде нема да те учиме на лоши работи
                  хаха, аз бях на чист асфалт, ама беше леко грапав някъде към края на "завоя" и там се обърнах пък и окачването ми не беше перфектно, колата не беше олекотена, даже имаше вътре тежест, но това не ми пречеше предните 4-5 пъти на същото място ... важното е, че чинкуто има ограничител и като се включи звучи супер... но незнам дали не е вредно за двигателя, затова няма да го напъвам до прекъсвач ...

Коментар

Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
                    Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

mmony написа:
                      Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
                      Ами той е електронен и е в системата ЕКУ (има го при всички инжекциони). може да има и други видове ограничители, но аз съм запознат до тук Той предотвратява преминаването на двигателя над критичните обороти за него и се включва на определени обороти ... Звука е нещо като двг-то, на високи обороти, но с непрекъснати прекъсвания (каква двусмислица ) ... сега нямам време, но довечера като се прибера ще ти потърся клипче на някой, на когото му се включва ограничителя, да чуеш ...

Коментар

Ей човек умната с тая спортна кола да не сгафиш нещо :D

Коментар

Working...
                        X