Просто всички ни беше жал да го натиснем, но когато уверих баща ми, че има той просто ей така реши да го пробва Аз до 75 някъде съм го натискал, но не по-нагоре
Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно )Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани
Сега предполагам че ще кажеш че не си го въртял на ръчна? Пробваи и се похвали леко само да не се катурнеш по таван!!!
а, не ... повече такива работи - не ... (пък и варела го въртях без ръчна, понеже не държеше достатъчно )Единствено с ЛИЧНО моя кола, която е обезопасена с ролбари и евентуално малко повече-точкови колани
Абре кви са тия филми където се вкарваш бре ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как :D Ма айде нема да те учиме на лоши работи
Абре кви са тия филми където се вкарваш бре ролбари,точкови колани... Даже и на чист асвалт се врътка безопасно стига да знаеш как :D Ма айде нема да те учиме на лоши работи
хаха, аз бях на чист асфалт, ама беше леко грапав някъде към края на "завоя" и там се обърнах пък и окачването ми не беше перфектно, колата не беше олекотена, даже имаше вътре тежест, но това не ми пречеше предните 4-5 пъти на същото място ... важното е, че чинкуто има ограничител и като се включи звучи супер... но незнам дали не е вредно за двигателя, затова няма да го напъвам до прекъсвач ...
Какво се получава/чува като се включи тоз прекъсвач? Каква е неговата функция и какво представлява?
Ами той е електронен и е в системата ЕКУ (има го при всички инжекциони). може да има и други видове ограничители, но аз съм запознат до тук Той предотвратява преминаването на двигателя над критичните обороти за него и се включва на определени обороти ... Звука е нещо като двг-то, на високи обороти, но с непрекъснати прекъсвания (каква двусмислица ) ... сега нямам време, но довечера като се прибера ще ти потърся клипче на някой, на когото му се включва ограничителя, да чуеш ...
Коментар