nanobanano написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на зимните гуми :)
Collapse
X
-
nanobanano написа:https://m.youtube.com/watch?v=CC_UvZZSfAY не е много зимна,но за сметка на това е скъпа :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
кола
Предпоследно решение сигурно за гумитеЗИМНИ ГУМИ и ще се носи отговорност и след срока ако има студ или сняг Ето и един пореден абсурден член от закона чл. 139 от Закона за движение по пътищата се отнася до всички пътни превозни средства, тоест и до каруци, велосипеди, мотори, тирове и дори валяци и трамваи.Не знам от къде общината ще търси зимни гуми за трамваите.
Коментар
-
коцев написа:До тук четири страници се води спор по въпроса за карането с летни гуми зимно време .Обаче нищо не споменавате ще подлежим ли на санкция ако караме с зимни гуми лятно време .
Коментар
-
Да се скапят, да се скапят - колко да се скапят???? Като сложиш 1 комплект гуми и смяна 2 пъти в годината или 4 джанти, едва ли ценово ще ми излезе по-скъпо да карам целогодишно със зимни гуми. Като пък сметнем какви са годишните разходи само да притежаваш автомобила и да го караш, едва ли фактът, че ще се скапят по-бързо, би бил от някакво първостепенно значение.... Ставате смешни с подобно мижитурни обяснения. коцев - в момента могат да ме глобят само за дълбочината на шарката, което ти знаеш, ама на... да се запишеш и ти в тая тема.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Да се скапят, да се скапят - колко да се скапят???? Като сложиш 1 комплект гуми и смяна 2 пъти в годината или 4 джанти, едва ли ценово ще ми излезе по-скъпо да карам целогодишно със зимни гуми. Като пък сметнем какви са годишните разходи само да притежаваш автомобила и да го караш, едва ли фактът, че ще се скапят по-бързо, би бил от някакво първостепенно значение.... Ставате смешни с подобно мижитурни обяснения. коцев - в момента могат да ме глобят само за дълбочината на шарката, което ти знаеш, ама на... да се запишеш и ти в тая тема.
Коментар
-
ele написа:. Ставате смешни с подобно мижитурни обяснения. коцев - в момента могат да ме глобят само за дълбочината на шарката, което ти знаеш, ама на... да се запишеш и ти в тая тема.
Коментар
-
Колежката казва, че финансово няма да има особена разлика, ако се кара целогодишно със зимни гуми, или да сменяш по два пъти в годината два комплекта гуми, а не казва, че със зимните ще е по-добре. Но на такъв калпав проектозакон е ясно, че ще се търси противодействие от мислещите хора. Аз лично имам два комплекта гуми и си ги сменям сам в гаража, но всеки сам си избира дали ще кара със зимни гуми през лятото. Но да ме задължават при над 20 градуса навън да карам със зимни гуми, само защото още не е дошъл първи април, е абсурдно.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Когато и аз се писах на "мутра " и си купих мерца 2002 година го обух с четири зимни гуми Ласа и го карах и зиме и лете с тях 4-5 години .Проблеми никакви стига да се съобразяваш с атмосферните явления и състоянието на пътя. Вчера тия дето се аргасаха на Черни връх в София бяха и с зимни гуми и на сух път .Но това не ги спаси от челен удар.По скоро трябва да търсим причина и в други неща.
Коментар
-
Господин, не-ти-знам-името, аз никъде не се опитвам да докажа, че би било по-добре да караш с незнам-и-аз-какво-си. Явно четеш през ред и си въобразяваш останалата част. Това, което навсякъде твърдя, е че няма нито една причина да се прокарва в закона, освен разбира се за фирмите, продаващи гуми, задължителни зимни гуми. Който иска - си купува, който не иска - не си купува. Тази година видях сняг и минусови температури максимум седмица, през която имах много работа и не излизах, така че не виждам нито една причина да си купувам зимни гуми, а ако ги направят задължителни, ще карам със зимни гуми цяла година. Това е което твърдя във всяка една тема. Като излезеш и се разходите из паркиралите автомобили и се загледаш с какви галоши се кара, моите летни гуми през зимата едва ли са най-големият проблем на тази държава, при условие че отговарят на изискването за гуми в зимни условия. Ако ме хванеш някъде в нелогични разсъждения, ще ти купя каса бира. vnukata - ами... - да, по-рентабилно е. Мога да ти направя и сметките, ако искаш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Зимни/Летни - кой както иска. Изминалата неделя, пътувах по Хемус в силен дъжд, като на най-високите места валеше сняг и температури на въздуха около +1/+2. Карах си със 120-130. Преминавах през локвите без никакъв проблем. Гумите ми за зимни от ниския клас - Дебика.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Зимни/Летни - кой както иска. Изминалата неделя, пътувах по Хемус в силен дъжд, като на най-високите места валеше сняг и температури на въздуха около +1/+2. Карах си със 120-130. Преминавах през локвите без никакъв проблем. Гумите ми за зимни от ниския клас - Дебика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар