Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на зимните гуми :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Ха-ха, какво ? Че са пригодени за всеки сезон или, че съм купил 4 "чисто нови" ? :P ПС: Съвет за гуми не съм ти давал. Иначе щеше да купиш - всесезонна.
    Че са за всеки сезон. Иначе браво, че си си купил нови гуми и то такива хубави. Аз нямам пари да си взема такива.ПП Става въпрос за съвета ти за сервизите за гуми..

Коментар

todorakiggg написа:
      А за другия колега специалист по гуми да вземе да се образова малко, че така не прави много хубаво впечатление.
      Първо, за мен ли става въпрос? И ако да, обясни ми какво точно да се образовам, за да направя хубаво впечатление другия път?

Коментар

stilo_new написа:
        Прав си да, цял живот се учи. Но за момента в България има от плюс 40 до минус 20 температури. И все още вали сняг. И за това е правилно да се кара със зимни и с летни гуми.Ясно е, че има всесезонни гуми, но те са за климат като във Великобритания примерно. Вярно, че и в Бургас сме на морето, но климата тук, а пък в цяла България изобщо, е доста по-различен от този там.
        Одобрена е за зимна употреба, видно от маркировката 3PMSF (3-Peak Mountain with Snow Flake - символ с три планински върха и снежинка върху страницата на гумата), който показва, че гумата може да се използва през зимата, включително в страни, където монтажът на зимни гуми е задължителен.Разработването на MICHELIN CrossClimate в 6 цифри7Броят страни, в които е изпитана гумата: Германия, Канада, Финландия, Франция, Полша, Испания и Швеция.36Броят месеци, които отне проектирането на гумата, от празен лист хартия до представянето пред медиите на 2 март 2015 г. Разработването на гумата отне само 3 години, докато най-често са необходими 4 години и 8 месеца. Времето за разработка на новата гума MICHELIN CrossClimate е 1,5 пъти по-кратко от това а другите автомобилни гуми.70Броят градуси по Целзий на температурния диапазон, в който бяха проведени изпитванията. Изпитванията бяха проведени при външни температури от -30°C до + 40°C.150Броя инженери и специалисти, които работиха по проектирането, изпитването, индустриализацията и производството на MICHELIN CrossClimate.Над 1000Броят проведени лабораторни тестове на материалите, протектора и каркаса.5 000 000Броят изминати километри по време на изпитванията за динамичност, износване и издръжливост. Това са 125 обиколки на земята, по екватора.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Добре де. Това не го бях прочел. :D А цената за един брой 195/65/15 е...??

Коментар

Че са за всеки сезон. Иначе браво, че си си купил нови гуми и то такива хубави. Аз нямам пари да си взема такива. ПП Става въпрос за съвета ти за сервизите за гуми..
            М’чи какви гуми да купя, като в Бургас имаме един сезон с две разновидности - топла и студена есен. Що се касае за парите. На никой не му се дават пари, включая и на мен. И все пак - всичко е до настройка, а при вида на един г’ин до мен в сервиза, чиято една гума струваше, колкото моите 4 -те аз трябваше да запея. Та така. Аз казУвам за това да даваме пари. За друго да не е. Пък всеки сам да преценява, кое е добре за него. И все пак - Убууу, че беше тази тема, че да видя на Краси гумите, та да се запаля, пък ако и ти ни беше послушал щеше да си още по-доволен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ПС: Краси. Гумите са немски. Намерих надписа. Мноо съм доволен и още веднъж - благодаря за съдействието. За тУй е форумът - за да проглеждаме навреме. :P
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

stilo_new написа:
              Нямат обявени цени на сайта и ги определят на място според автомобила и вида на клиента. Нейчо,нещо им се усмихнал и му намалили цената.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ntodorov написа:
                - Убууу, че беше тази тема, че да видя на Краси гумите, та да се запаля, пък ако и ти ни беше послушал щеше да си още по-доволен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ПС: Краси. Гумите са немски. Намерих надписа. Мноо съм доволен и още веднъж - благодаря за съдействието. За тУй е форумът - за да проглеждаме навреме. :P
                Е нали Краси уж с Вредщайн гуми бил, а ти с Мишелин. По какво точно те е запалил. А вие съвети, какви гуми да си купя не сте ми давали, че да ви послишам. Аз така и не разбрах размера и цената на гумата?

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Нямат обявени цени на сайта и ги определят на място според автомобила и вида на клиента.
                  Това сериозно ли е? Не ми се струва много правилно, пък камо ли професионлно. Не трябва ли да имат обявени цени?

Коментар

stilo_new написа:
                    ntodorov написа:
                    - Убууу, че беше тази тема, че да видя на Краси гумите, та да се запаля, пък ако и ти ни беше послушал щеше да си още по-доволен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ПС: Краси. Гумите са немски. Намерих надписа. Мноо съм доволен и още веднъж - благодаря за съдействието. За тУй е форумът - за да проглеждаме навреме. :P
                    Е нали Краси уж с Вредщайн гуми бил, а ти с Мишелин. По какво точно те е запалил. А вие съвети, какви гуми да си купя не сте ми давали, че да ви послишам. Аз така и не разбрах размера и цената на гумата?
                    Запали ме с изборът си за всесезонни гуми. Иначе дали Вредщайн или Мишлен - ми е все тая. Структурата им е еднаква. Останалото е търговска реклама. Пък, ако говорим за качество - Вредщайн е висок клас гума, ако пък говорим за пари - тя си е гума от горния ценови клас, в случая превъзхождащ и Мишлен. Като цяло всесезонните са по-скъпи гуми, а като гледам производителите им гарантират и по-дълъг живот. Остава да се убедим сами. Ще видим.
                    А вие съвети, какви гуми да си купя не сте ми давали, че да ви послишам.
                    О-оооо. За марка съвети не мога и не искам да давам. Тук идеше реч за изборът на всесезонна гума, избор който ти така и не признаваш, като адекватен за нашия климат.:P
                    A17DTС/S

Коментар

Краси го запали да си вземе всесезонни гуми. Да с вредщайн съм,но размера на Нейчо го нямаха налични и трябваше да чака 20 дена за доставка от Холандия.Предложиха ми Мишелина на по добра цена и ги имаха наличен на склад.За цена звънни в магазина и ще ти я кажат. Цените които ползвам са с отстъпка и не мисля да звъня за да задоволя любопитството ти.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Краси го запали да си вземе всесезонни гуми. Да с вредщайн съм,но размера на Нейчо го нямаха налични и трябваше да чака 20 дена за доставка от Холандия.Предложиха ми Мишелина на по добра цена и ги имаха наличен на склад.За цена звънни в магазина и ще ти я кажат. Цените които ползвам са с отстъпка и не мисля да звъня за да задоволя любопитството ти.
                        Добре. благодаря все пак. За кой магазин става въпрос?

Коментар

За Примекс
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

stilo_new написа:
                            134.81 лв в сайта 4gumi,а моя размер е 164 лв :DСпоред мен едва ли е на нивото на топ зимните гуми върху сняг като ts850,алпин и дънлопа.,а тогава няма голям смисъл.Едва ли бих заменил континентала.
                            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                              stilo_new написа:
                              134.81 лв в сайта 4gumi,а моя размер е 164 лв :DСпоред мен едва ли е на нивото на топ зимните гуми върху сняг като ts850,алпин и дънлопа.,а тогава няма голям смисъл.Едва ли бих заменил континентала.
                              Кой ти говори за топ снежни гуми ?Отвори прозореца и ще видиш щъркелите. Иде пролет. :P Пък за в Бургас да си купя "топ зимни гуми върху сняг" е равносилно на това, ескимос да си купи бански.ПС: И все пак тази гума е първата лятна на Мишлен със зимна спецификация. Звучи напълно удовлетворяващо за мен.
                              A17DTС/S

Коментар

https://m.youtube.com/watch?v=CC_UvZZSfAY не е много зимна,но за сметка на това е скъпа :D
                                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                                X