Здравейте, предстои ми пътуване до Букурещ в четвъртък, та се чудя дали да слагам летните гуми. Вие какво мислите по въпроса? И как преценявате кога е момента?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на зимните гуми :)
Collapse
X
-
Здравей, аз мислех тази седмица да завъртя гумите но като видях днес 10 дневната прогноза на синоптика май ще оставя за по-нататъка. Зависи от сезона, но принципно края на март ги сменям лично аз, че все пак е женски месец .Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
Re: кола
kluchar написа:Караи така остави гоза края намесеца не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.[/img]||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.
Коментар
-
stilo_new написа:Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
Коментар
-
stilo_new написа:Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчетаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар