Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на зимните гуми :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на зимните гуми :)

Здравейте, предстои ми пътуване до Букурещ в четвъртък, та се чудя дали да слагам летните гуми. Вие какво мислите по въпроса? И как преценявате кога е момента?Поздрави

Здравей, аз мислех тази седмица да завъртя гумите но като видях днес 10 дневната прогноза на синоптика май ще оставя за по-нататъка. Зависи от сезона, но принципно края на март ги сменям лично аз, че все пак е женски месец .
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

кола

Караи така остави гоза края намесеца не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.[/img]
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        Караи така остави гоза края намесеца не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.[/img]
        Айде почна се.... и какво като е с летни колега ?!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.
          Стига си заблуждавал хората, това още не е прието. Ако някой все пак ме пита, веднага ще му обясня за физико-химичните свойства на гумите и за механичното сцепление, а ако не ми вярва, ще му отворя темата във форума
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Като ходя до Букурещ, винаги ходя с летни гуми. Това е закон при мен - там в Румъния има едни червейчета, дето ядат зимни гуми - направо ще си прецакаш гумите, задължително смени с летни.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Стана ли време да ги сменяме пущините

Коментар

Тия дни ще шавна до Сибир и Камчатка...... Да си земвам ли веригите или да си карам с осемнайските......??
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз пък днес щях да си взема две нови зимни гуми, ама ДОТ-а им беше 2014 и се отказах...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ele написа:
                    Като ходя до Букурещ, винаги ходя с летни гуми. Това е закон при мен - там в Румъния има едни червейчета, дето ядат зимни гуми - направо ще си прецакаш гумите, задължително смени с летни.
                    Хайде моля ти се, в Букурещ. .... Че ти навсякъде си с летни гуми.

Коментар

Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.

Коментар

stilo_new написа:
                        Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
                        Няма как да се разпадне зимна гума в малко по-топло време, а има и хора целогодишно карат със зимни гуми, по-бързо се износват ама чак пък да се разпадне. Иди на стенд. [/quote]Сменете си зимните гуми към края на март, за по-сигурно.

Коментар

Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчета

Коментар

stilo_new написа:
                            Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчета
                            Да не би гумите ти да са регенерат ?
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ако се кара извънградско, възможно е да се попадне и на сняг на по-високото. За града не съм и слагал зимни
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X