ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на зимните гуми :)
Collapse
X
-
stilo_new написа:Прав си да, цял живот се учи. Но за момента в България има от плюс 40 до минус 20 температури. И все още вали сняг. И за това е правилно да се кара със зимни и с летни гуми.Ясно е, че има всесезонни гуми, но те са за климат като във Великобритания примерно. Вярно, че и в Бургас сме на морето, но климата тук, а пък в цяла България изобщо, е доста по-различен от този там.
Коментар
-
Че са за всеки сезон. Иначе браво, че си си купил нови гуми и то такива хубави. Аз нямам пари да си взема такива. ПП Става въпрос за съвета ти за сервизите за гуми..A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:- Убууу, че беше тази тема, че да видя на Краси гумите, та да се запаля, пък ако и ти ни беше послушал щеше да си още по-доволен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ПС: Краси. Гумите са немски. Намерих надписа. Мноо съм доволен и още веднъж - благодаря за съдействието. За тУй е форумът - за да проглеждаме навреме. :P
Коментар
-
stilo_new написа:ntodorov написа:- Убууу, че беше тази тема, че да видя на Краси гумите, та да се запаля, пък ако и ти ни беше послушал щеше да си още по-доволен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29ПС: Краси. Гумите са немски. Намерих надписа. Мноо съм доволен и още веднъж - благодаря за съдействието. За тУй е форумът - за да проглеждаме навреме. :PА вие съвети, какви гуми да си купя не сте ми давали, че да ви послишам.A17DTС/S
Коментар
-
Краси го запали да си вземе всесезонни гуми. Да с вредщайн съм,но размера на Нейчо го нямаха налични и трябваше да чака 20 дена за доставка от Холандия.Предложиха ми Мишелина на по добра цена и ги имаха наличен на склад.За цена звънни в магазина и ще ти я кажат. Цените които ползвам са с отстъпка и не мисля да звъня за да задоволя любопитството ти.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Краси го запали да си вземе всесезонни гуми. Да с вредщайн съм,но размера на Нейчо го нямаха налични и трябваше да чака 20 дена за доставка от Холандия.Предложиха ми Мишелина на по добра цена и ги имаха наличен на склад.За цена звънни в магазина и ще ти я кажат. Цените които ползвам са с отстъпка и не мисля да звъня за да задоволя любопитството ти.
Коментар
-
stilo_new написа:Добре де. Това не го бях прочел. :D А цената за един брой 195/65/15 е...??Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:stilo_new написа:Добре де. Това не го бях прочел. :D А цената за един брой 195/65/15 е...??A17DTС/S
Коментар
-
https://m.youtube.com/watch?v=CC_UvZZSfAY не е много зимна,но за сметка на това е скъпа :DFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар