stilo_new написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на зимните гуми :)
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
stilo_new написа:Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада. Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами аз само преди три дни разбрах за състоянието на гумата. А проблема го чух преди 10-15 дни, тогава и се появиха вибрации във волана, при по-висока скорост. Аз точно заради безопасността искам най-скоро време да ги сменя. Понеже и нямам много свободно време в момента, затова попитах, от къде да си ги купя.
Коментар
-
stilo_new написа:Ами аз само преди три дни разбрах за състоянието на гумата. А проблема го чух преди 10-15 дни, тогава и се появиха вибрации във волана, при по-висока скорост. Аз точно заради безопасността искам най-скоро време да ги сменя. Понеже и нямам много свободно време в момента, затова попитах, от къде да си ги купя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
stilo_new написа:Благодаря, колега. Ще трябва да отида до някой от тези, Като гледам пише, че Фулда и Клебер вървят по 85-90 лева. предполагам е нормално.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:stilo_new написа:Благодаря, колега. Ще трябва да отида до някой от тези, Като гледам пише, че Фулда и Клебер вървят по 85-90 лева. предполагам е нормално.
Коментар
-
Днес преобух колата си чрез любезното съдействие на Краси 79.Освен, че ми съдейства, той ми помогна и при избора. За първите 20-30 км. с новите всесезонки установявамсамо положителни неща. Иначе се спряхме на: http://www.michelin.bg/tyres/michelin-crossclimateA17DTС/S
Коментар
-
stilo_new написа:Ха ха. "всесезонни" ?! И аз днес смених гумите. Като предните са чисто нови. Възползвах се от съвета ти и отидох и си купих от Медина Мед. Фулда произведени във Франция.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Днес преобух колата си чрез любезното съдействие на Краси 79.Освен, че ми съдейства, той ми помогна и при избора. За първите 20-30 км. с новите всесезонки установявамсамо положителни неща. Иначе се спряхме на: http://www.michelin.bg/tyres/michelin-crossclimate
Коментар
-
krasio_79bs написа:Човек се учи цял живот!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар