Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на зимните гуми :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stilo_new написа:
    Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчета
    Това е защото докато е била с неправилен реглаж колата, гумата е прегряла понеже там е търкало настрани.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Явно от това се е получило. Иначе не съм ги купувал аз. Взех ги заедно с колата, били купувани уж нови, но не знам.Ще се радвам, някой да ме насочи, от къде в Бургас да си взема две нови летни гуми на добра цена. нещо от рода на Клебер или Фулда.Че в момента карам със страх.

Коментар

stilo_new написа:
        Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
        странян човек си ти. Караш с разпадаща се гума а най силно биеш тъпана за безопасността с летни гуми.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ами аз само преди три дни разбрах за състоянието на гумата. А проблема го чух преди 10-15 дни, тогава и се появиха вибрации във волана, при по-висока скорост. Аз точно заради безопасността искам най-скоро време да ги сменя. Понеже и нямам много свободно време в момента, затова попитах, от къде да си ги купя.

Коментар

stilo_new написа:
            Ами аз само преди три дни разбрах за състоянието на гумата. А проблема го чух преди 10-15 дни, тогава и се появиха вибрации във волана, при по-висока скорост. Аз точно заради безопасността искам най-скоро време да ги сменя. Понеже и нямам много свободно време в момента, затова попитах, от къде да си ги купя.
            Не отлагай тогава:Примекс,http://www.primex-bg.com/gumicentrove/burgasМедина-мед, http://medina-med.com/?gclid=CjwKEAi...d=19&Itemid=13
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Благодаря, колега. Ще трябва да отида до някой от тези, Като гледам пише, че Фулда и Клебер вървят по 85-90 лева. предполагам е нормално.

Коментар

stilo_new написа:
                Благодаря, колега. Ще трябва да отида до някой от тези, Като гледам пише, че Фулда и Клебер вървят по 85-90 лева. предполагам е нормално.
                Зависи от размера на гумата и не само....
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                  stilo_new написа:
                  Зависи от размера на гумата и не само....
                  Да. Забравих да спомена 195/65/15 е размерът. Надявам се и да са произведени 2015-та. По - стари нови гуми е тъпо да се купуват.

Коментар

Да. Забравих да спомена 195/65/15 е размерът.
                    Приемлива цена за Клебер е 85 лв. тогава. Повечето Клебер продавани в Бургас са Румънски, разбрах от Краси.
                    A17DTС/S

Коментар

Днес преобух колата си чрез любезното съдействие на Краси 79.Освен, че ми съдейства, той ми помогна и при избора. За първите 20-30 км. с новите всесезонки установявамсамо положителни неща. Иначе се спряхме на: http://www.michelin.bg/tyres/michelin-crossclimate
                      A17DTС/S

Коментар

Ха ха. "всесезонни" ?! И аз днес смених гумите. Като предните са чисто нови. Възползвах се от съвета ти и отидох и си купих от Медина Мед. Фулда произведени във Франция.

Коментар

stilo_new написа:
                          Ха ха. "всесезонни" ?! .
                          Малко поне да си беше направил труда ,поне да прочетеш за какви гуми става дума.А тогава да се изказваш с лека насмешка. Човек се учи цял живот!
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

stilo_new написа:
                            Ха ха. "всесезонни" ?! И аз днес смених гумите. Като предните са чисто нови. Възползвах се от съвета ти и отидох и си купих от Медина Мед. Фулда произведени във Франция.
                            Ха-ха, какво ? Че са пригодени за всеки сезон или, че съм купил 4 "чисто нови" ? :P ПС: Съвет за гуми не съм ти давал. Иначе щеше да купиш - всесезонна.
                            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                              Днес преобух колата си чрез любезното съдействие на Краси 79.Освен, че ми съдейства, той ми помогна и при избора. За първите 20-30 км. с новите всесезонки установявамсамо положителни неща. Иначе се спряхме на: http://www.michelin.bg/tyres/michelin-crossclimate
                              Най вероятно следващите ми гуми ще са такива, до сега не съм чел лоши мнения.А за другия колега специалист по гуми да вземе да се образова малко, че така не прави много хубаво впечатление.

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Човек се учи цял живот!
                                Прав си да, цял живот се учи. Но за момента в България има от плюс 40 до минус 20 температури. И все още вали сняг. И за това е правилно да се кара със зимни и с летни гуми.Ясно е, че има всесезонни гуми, но те са за климат като във Великобритания примерно. Вярно, че и в Бургас сме на морето, но климата тук, а пък в цяла България изобщо, е доста по-различен от този там.

Коментар

Working...
                                X