Здравейте, предстои ми пътуване до Букурещ в четвъртък, та се чудя дали да слагам летните гуми. Вие какво мислите по въпроса? И как преценявате кога е момента?Поздрави
Здравей, аз мислех тази седмица да завъртя гумите но като видях днес 10 дневната прогноза на синоптика май ще оставя за по-нататъка. Зависи от сезона, но принципно края на март ги сменям лично аз, че все пак е женски месец .
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
не че ще има сняг ама аконякой те спре да не каже що си с летни.
Стига си заблуждавал хората, това още не е прието. Ако някой все пак ме пита, веднага ще му обясня за физико-химичните свойства на гумите и за механичното сцепление, а ако не ми вярва, ще му отворя темата във форума
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Като ходя до Букурещ, винаги ходя с летни гуми. Това е закон при мен - там в Румъния има едни червейчета, дето ядат зимни гуми - направо ще си прецакаш гумите, задължително смени с летни.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Като ходя до Букурещ, винаги ходя с летни гуми. Това е закон при мен - там в Румъния има едни червейчета, дето ядат зимни гуми - направо ще си прецакаш гумите, задължително смени с летни.
Хайде моля ти се, в Букурещ. .... Че ти навсякъде си с летни гуми.
Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
Май е време, да се сменят зимните гуми, че предна дясна гума започна да се разпада . Не знам защо става така?Трябва да си купя две нови летни гуми, че старите вече не стават.
Няма как да се разпадне зимна гума в малко по-топло време, а има и хора целогодишно карат със зимни гуми, по-бързо се износват ама чак пък да се разпадне. Иди на стенд. [/quote]Сменете си зимните гуми към края на март, за по-сигурно.
Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчета
Ами аз ходих не отдавна. Казаха ми, че предницата е била доста "разтворена" . Коригираха нещата, но явно гумата вече е била увредена, защото сега по вътрешният край, буквално се къса и падат парчета
Да не би гумите ти да са регенерат ?
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар