Здравейте колеги, провокиран от няколко теми, в мен се зароди един въпрос.Ако ви ,,обещаят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли се съгласили да ви присадят чип за повече сигурност
Collapse
X
-
Аз, като човек интересуващ се от най-новите технологии, би ми било много интересно какво би ми дало такова нещо. И като знам, че нещо такова е бъдещето, то по-скоро бих се съгласил, за да мога да влезна максимално бързо в крак с новите технологии. Най-малкото отново от интерес, както казах.Трябва да се развиваме. Под една или друга форма, просто трябва да се случва нещо. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Що пък не?Сякаш сега, без чип, съм свободен?А какво е свободата?Свободата, Панчо... салама...Ми аз съм живял при развития социализъм, каква радост беше при появата на зараждащата се демокрация, сега живея в несвършващия преход и... още мога да мисля!А те, с чип, или без - все ми обещават, но... на мен вече не ми пука!Това, с присаждането на чип, си е просто... абе много филми гледаш Иначе познавам хора, които са си залепили лепенка на камерата на лаптопа, щото оттам щели да ги следят. Ми нека мен да ме следят така - не ми пречи. Тъкмо ще научат ценна информация, как ми се променя физиономията след третата чашка и почвам да гледам умно.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Темата е интересна И аз все се питам дали има смисъл да се крия - телефонът ми може да се следи по всяко време, колата ми е с вграден телефон, дори и да няма симкарта, може да бъде проследявана по всяко време. По всички пътища са наслагали стотици камери, вързани в единна система, през която винаги те знаят къде си (поне приблизително), с каква средна скорост караш, къде отиваш и т.н.Пишем по форуми какво мислим. Качваме си снимки, тагваме се от "интересни" места, споделяме какво ядем, какво пием...Знаят всичко за нас. (А ние нищо за "тях" )И без чип сме (потенциално) постоянно под наблюдение.В смисъл... с чип или без чип... все тая.
Коментар
-
BO написа:Аз, като човек интересуващ се от най-новите технологии, би ми било много интересно какво би ми дало такова нещо. И като знам, че нещо такова е бъдещето, то по-скоро бих се съгласил, за да мога да влезна максимално бързо в крак с новите технологии. Най-малкото отново от интерес, както казах.Трябва да се развиваме. Под една или друга форма, просто трябва да се случва нещо. :DЛибра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Сетих се за един филм с Жъстин Тимбърлейк, в който имаха чипове с оставащо време за живот. Забравих как се казва, но беше хубав.Колега в съседната тема се говори за налагане на задължителни зимни гуми и хората масово простестират, а ти ми говориш за чип.Бтв, това е една от причините да не с еподвизавам във форума с моето си име. Реално погледната, няма фейсбук, нямам инстаграм, ако ми се напише името в гуглето, освен профила в Ю Туб и частична информация от сайта на университета, където съм учил - нищо друго няма да намериш.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Сетих се за един филм с Жъстин Тимбърлейк, в който имаха чипове с оставащо време за живот. Забравих как се казва, но беше хубав.Колега в съседната тема се говори за налагане на задължителни зимни гуми и хората масово простестират, а ти ми говориш за чип.Бтв, това е една от причините да не с еподвизавам във форума с моето си име. Реално погледната, няма фейсбук, нямам инстаграм, ако ми се напише името в гуглето, освен профила в Ю Туб и частична информация от сайта на университета, където съм учил - нищо друго няма да намериш.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
k76 написа:BO написа:Аз, като човек интересуващ се от най-новите технологии, би ми било много интересно какво би ми дало такова нещо. И като знам, че нещо такова е бъдещето, то по-скоро бих се съгласил, за да мога да влезна максимално бързо в крак с новите технологии. Най-малкото отново от интерес, както казах.Трябва да се развиваме. Под една или друга форма, просто трябва да се случва нещо. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар